Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste
Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste

Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste

Hydrox on monikäyttöinen täsmätuote, joka tehopuhdistaa onnistuneesti erilaiset metalli- ja teräspinnat ja antaa niille uuden ilmeen!

110,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää

Hydrox vaikuttaa nopeasti poistaen esimerkiksi jarrupölyt vanteista. Se soveltuu erityisesti alumiinipinnoille, metalliteollisuuden kivi-, kaakeli- sekä muille haponkestäville pinnoille hapettumien poistoon. Hydroxilla voi poistaa myös suojarasvat, leikkuunesteet yms. käsiteltäviltä pinnoilta. Lisäksi se peittää osien pinnat varmistaen esimerkiksi maalien hyvän tartunnan. Soveltuu laimeammalla (2 - 5 %) seoksella hallinlattioiden pesuun. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä < 1.
Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.
Sisältää: amofoteerisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa, rikkihappoa.

Käyttökohteet:

Polttoainetankit, alumiini- ja teräsvanteet, turkkipellit, alumiinitankit, alleajosuojat, rosterit, kivi- ja kaakelipinnat, maalatut alumiini- ja muovipinnat (Huom. mikäli maalattu haponkestävällä maalilla!).


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

6.3.2023 Tämä on VAK- tuote! Kaikki VAK- tuotteet toimitetaan pihaan asti. Lue artikkeli >


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja hapettuneisuudesta riippuen. Kaada ensin vesi sitten happo. Annostele 1:5 - 1:10. Levitä matalapaineruiskulla ja anna vaikuttaa 1 - 10 min. Hankaa vaikeat kohdat harjaa tai sientä apuna käyttäen. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla > tai Trefoil raskaspesuaineella >. Ei suositella sinkittyjen pintojen puhdistukseen. Ei sovellu kromi/korkeakiillotetuille pinnoille. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Kysymyksiä ja vastauksia / Hydrox Tehohappo

1. Käyttökohteet?

    Ajoneuvojen alumiini- ja rosteripinnoille. Mm. vanteet, polttoainesäiliöt, alumiinisuojat, alumiiniperälaudat yms vastaavat.

2.  Voiko käyttää Dura Bright vanteille?

     Ei saa käyttää. Syö korkeakiillon pois vanteista. Dura Bright vanteille suosittelemme Optima Prota > vahvalla seoksella.

3. Mitä tehdä hapotuksen jälkeen?

    Levitä aina emäksinen pesuaine hapotetulle pinnalle, mikä neutralisoi pestävän pinnan. Suosittelemme tähän emäksiseksi pesuaineeksi mm. Optima Prota > tai Trefoil raskaspesuainetta >.

4. Onko tuote verrattavissa automarketeissa myytäviin oksaalihappopohjaisiin tuotteisiin? 

Ei ole. Hydrox Tehohappo on rikkihappopohjainen erittäin voimakas tiiviste. Rikkihappopitoisuus yli 45%. Automarketeissa myytävät vastaavat tuotteet ovat huomattavasti laimeampia tuotteita joiden happopitoisuus on huomattavasti pienempi. Oksaalihappoa käytetään mm. veneiden pohjien erilaisen lian poistoon. Valikoimistamme löytyy erittäin voimakas happopesuaine- tiiviste Betmax > (suolahappo) erilaisten meren ja järvien mukanaan tuomien epäpuhtauksien poistoon.

Samankaltaiset tuotteet
-5%
Vannehappo Neon D3 25l, tiiviste