Lue tärkeä artikkeli (päivitetty 4.5.2022) Ukrainan sodan vaikutuksista tuotteisiimme ja niiden hintoihin. 

Artikkeliin päästä tästä linkistä > 

Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste
Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste

Hydrox Tehohappo 20l, tiiviste

Hydrox on monikäyttöinen täsmätuote, joka tehopuhdistaa onnistuneesti erilaiset metalli- ja teräspinnat ja antaa niille uuden ilmeen!

101,20 €
110,00 €
Alennus päättyy
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 5 työpäivää

Toimituskulut  / 1kpl: Nouto 0eur tai toimitus ovelle alk. 9,90€.

Kampanja! Tilaa vähintään 3kpl 20l ja/tai 25l pesuaine- kanisteria ja saat rahtivapaan toimituksen! Lue lisää kampanjasta >.


Hydrox vaikuttaa nopeasti poistaen esimerkiksi jarrupölyt vanteista. Se soveltuu erityisesti alumiinipinnoille, metalliteollisuuden kivi-, kaakeli- sekä muille haponkestäville pinnoille hapettumien poistoon. Hydroxilla voi poistaa myös suojarasvat, leikkuunesteet yms. käsiteltäviltä pinnoilta. Lisäksi se peittää osien pinnat varmistaen esimerkiksi maalien hyvän tartunnan. Soveltuu laimeammalla (2 - 5 %) seoksella hallinlattioiden pesuun. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä < 1.
Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.
Sisältää: amofoteerisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa, rikkihappoa.

Käyttökohteet:

Polttoainetankit, alumiini- ja teräsvanteet, turkkipellit, alumiinitankit, alleajosuojat, rosterit, kivi- ja kaakelipinnat, maalatut alumiini- ja muovipinnat (Huom. mikäli maalattu haponkestävällä maalilla!).


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja hapettuneisuudesta riippuen. Kaada ensin vesi sitten happo. Annostele 1:5 - 1:10. Levitä matalapaineruiskulla ja anna vaikuttaa 1 - 10 min. Hankaa vaikeat kohdat harjaa tai sientä apuna käyttäen. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla > tai Trefoil raskaspesuaineella >. Ei suositella sinkittyjen pintojen puhdistukseen. Ei sovellu kromi/korkeakiillotetuille pinnoille. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Kysymyksiä ja vastauksia / Hydrox Tehohappo

1. Käyttökohteet?

    Ajoneuvojen alumiini- ja rosteripinnoille. Mm. vanteet, polttoainesäiliöt, alumiinisuojat, alumiiniperälaudat yms vastaavat.

2.  Voiko käyttää Dura Bright vanteille?

     Ei saa käyttää. Syö korkeakiillon pois vanteista. Dura Bright vanteille suosittelemme Optima Prota > vahvalla seoksella.

3. Mitä tehdä hapotuksen jälkeen?

    Levitä aina emäksinen pesuaine hapotetulle pinnalle, mikä neutralisoi pestävän pinnan. Suosittelemme tähän emäksiseksi pesuaineeksi mm. Optima Prota > tai Trefoil raskaspesuainetta >.

4. Onko tuote verrattavissa automarketeissa myytäviin oksaalihappopohjaisiin tuotteisiin? 

Ei ole. Hydrox Tehohappo on rikkihappopohjainen erittäin voimakas tiiviste. Rikkihappopitoisuus yli 45%. Automarketeissa myytävät vastaavat tuotteet ovat huomattavasti laimeampia tuotteita joiden happopitoisuus on huomattavasti pienempi. Oksaalihappoa käytetään mm. veneiden pohjien erilaisen lian poistoon. Valikoimistamme löytyy erittäin voimakkaat happopesuaineet Betmax > (suolahappo) ja Bet-Clean Ultra > (glykolihappo, biologisesti hajoava ja ympäristöystävällisempi kuin Betmax) erilaisten meren ja järvien mukanaan tuomien epäpuhtauksien poistoon


Uutuus AdProline Vahashampoo! 

AdProLine® -vahashampoo on tehokas kuorma-autojen, linja-autojen,
henkilöautojen, trukkien, koneiden mm. puhdistusshampoo. Sopii sekä
käsinpesuun että konepesuun. 

Tarjous- ja tutustumishintaan 25l kanisteri vain 65,60eur sis.alv.! 

Psst. Tilaa 3kpl 20l/25l pesuaine-kannua, saat rahtivapaan toimituksen!

Tutustu tuotteeseen ja tilaa nyt tästä linkistä >

Samankaltaiset tuotteet
-10%
Hydrox Tehohappo 200l
641,70 € 713,00 €
-8%
Vannehappo Neon D3 25l, tiiviste
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös