Bet-Clean Ultra 200l / Pyydä tarjous!
Bet-Clean Ultra 200l / Pyydä tarjous! Bet-Clean Ultra 200l / Pyydä tarjous!

Bet-Clean Ultra 200l / Pyydä tarjous!

PYYDÄ TARJOUS! Tehokas, mutta hellävarainen monikäyttöaine betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irrotukseen.

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Pyydä rohkeasti tarjous! 

Soita 045-8409319 tai lähetä sähköpostia myynti@ojefin.com.


Tehokas, mutta hellävarainen monikäyttöaine betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irrotukseen.

Bet-Clean Ultra on hellävarainen, mutta tehokas! Bet-Clean Ultra poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti betonia, kalkkia, sementtiä, öljyä ja rasvaa koneista, kalustosta sekä työvälineistä. Puhdistaa tehokkaasti myös betonilattioita ja peltiseiniä poistaen ruostetta ja kalkkikertymiä. Käyttöliuoksena tuote ei ole syövyttävää, joten se on turvallisempi käyttää kuin vahvat suolahappoliuokset. Tuote ei vahingoita alumiinia, maalipintaa, lasia eikä kumia. Bet-Clean Ultra on ympäristöystävällinen ja biohajoava. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä noin 2,3. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä. Sisältää: glykolihappoa, pinta-aktiivisia ainesosia.

Käyttökohteet:

Betoniautot, -lattiat sekä työvälineet, peltiseinät, roska-autot sekä muut kohteet, joissa tarvitaan betonin ja kalkin irroitusta.


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:1 - 1:10. Levitä käsin harjaa apuna käyttäen, matalapaineruiskulla tai vaahdottimella. Anna vaikuttaa, kunnes kovettumat tai saostumat irtoavat noin 15 - 45 min. Toista käsittely tarvittaessa. Käytä vaikeisiin pinttymiin aina harjaa. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro Kasviliuottimella. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Usein kysyttyä / Betmax ja Bet-Clean Ultra

1. Voiko Betmaxilla pestä ilman harjaa

     Levitä betmax haponkestävällä ruiskulla, muista myös harjata pestävä pinta.

2. Saako Betmaxia mennä lasipinnoille?

    Mikäli Betmaxia pääsee lasipinnalle, vaurioituu lasi pahasti.

3. Tarvitseeko pesty pinta pestä vielä emäksisellä pesuaineella hapotuksen jälkeen?

    Kyllä, ehdottomasti. Muista aina pestä hapotettu pinta esimerkiksi Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro kasviliuottimella, jolloin happo lakkaa vaikuttamasta hapotetulla pinnalla (neutralisoituu).

4. Miten Betmax ja Bet-Clean Ultra eroavat toisistaan? 

    Betmax on suolahappopohjainen ja Bet-Clean glykolihappopohjainen. Bet Clean vaatii paljon pidemmän vaikutusajan pestävällä pinnalla. Bet-Clean Ultra on biologisesti hajoava, mitä Betmax ei ole.

5. Miten hyödyn jos valitsen hintavamman Bet- Clean Ultran?

    Bet-Clean on jatkuvassa käytössä hellävaraisempi maalipinnoille kuin Betmax. Bet-Clean Ultrassa käytettävä glykolihappo on raaka-aineena paljon arvokkaampaa, kuin Betmaxin suolahappo. Bet-Clean Ultra on lisäksi biologisesti luontoon hajoava ja Bet-Clean Ultralla on useampia käyttötapoja.


Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös