Bet-Clean Ultra 20l, tiiviste betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irroitukseen
Bet-Clean Ultra 20l, tiiviste betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irroitukseen

Bet-Clean Ultra 20l, tiiviste betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irroitukseen

Tehokas, mutta hellävarainen monikäyttöaine betonin, kalkin, sementin, öljyn ja rasvan irrotukseen.

190,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 5 arkipäivää

Toimituskulut  / 1kpl: Nouto 0eur tai toimitus ovelle alk. 9,90€.

Kampanja! Tilaa vähintään 3kpl 20l ja/tai 25l pesuaine- kanisteria ja saat rahtivapaan toimituksen! Lue lisää kampanjasta >.


Bet-Clean Ultra on hellävarainen, mutta tehokas! Bet-Clean Ultra poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti betonia, kalkkia, sementtiä, öljyä ja rasvaa koneista, kalustosta sekä työvälineistä. Puhdistaa tehokkaasti myös betonilattioita ja peltiseiniä poistaen ruostetta ja kalkkikertymiä. Käyttöliuoksena tuote ei ole syövyttävää, joten se on turvallisempi käyttää kuin vahvat suolahappoliuokset. Tuote ei vahingoita alumiinia, maalipintaa, lasia eikä kumia. Bet-Clean Ultra on ympäristöystävällinen ja biohajoava. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä noin 2,3. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä. Sisältää: glykolihappoa, pinta-aktiivisia ainesosia.

Käyttökohteet:

Betoniautot, -lattiat sekä työvälineet, peltiseinät, roska-autot sekä muut kohteet, joissa tarvitaan betonin ja kalkin irroitusta.


Miten valita oikea betonin- ja kalkinpoistoaine?  Lue blogikirjoituksemme aiheesta >.


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:1 - 1:10. Levitä käsin harjaa apuna käyttäen, matalapaineruiskulla tai vaahdottimella. Anna vaikuttaa, kunnes kovettumat tai saostumat irtoavat noin 15 - 45 min. Toista käsittely tarvittaessa. Käytä vaikeisiin pinttymiin aina harjaa. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro Kasviliuottimella. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Usein kysyttyä / Betmax ja Bet-Clean Ultra

1. Voiko Betmaxilla pestä ilman harjaa

     Levitä betmax haponkestävällä ruiskulla, muista myös harjata pestävä pinta.

2. Saako Betmaxia mennä lasipinnoille?

    Mikäli Betmaxia pääsee lasipinnalle, vaurioituu lasi pahasti.

3. Tarvitseeko pesty pinta pestä vielä emäksisellä pesuaineella hapotuksen jälkeen?

    Kyllä, ehdottomasti. Muista aina pestä hapotettu pinta esimerkiksi Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro kasviliuottimella, jolloin happo lakkaa vaikuttamasta hapotetulla pinnalla (neutralisoituu).

4. Miten Betmax ja Bet-Clean Ultra eroavat toisistaan? 

    Betmax on suolahappopohjainen ja Bet-Clean glykolihappopohjainen. Bet Clean vaatii paljon pidemmän vaikutusajan pestävällä pinnalla. Bet-Clean Ultra on biologisesti hajoava, mitä Betmax ei ole.

5. Miten hyödyn jos valitsen hintavamman Bet- Clean Ultran?

    Bet-Clean on jatkuvassa käytössä hellävaraisempi maalipinnoille kuin Betmax. Bet-Clean Ultrassa käytettävä glykolihappo on raaka-aineena paljon arvokkaampaa, kuin Betmaxin suolahappo. Bet-Clean Ultra on lisäksi biologisesti luontoon hajoava ja Bet-Clean Ultralla on useampia käyttötapoja.


Uutuus AdProline Vahashampoo! 

AdProLine® -vahashampoo on tehokas kuorma-autojen, linja-autojen,
henkilöautojen, trukkien, koneiden mm. puhdistusshampoo. Sopii sekä
käsinpesuun että konepesuun. 

Tarjous- ja tutustumishintaan 25l kanisteri vain 65,60eur sis.alv.! 

Psst. Tilaa 3kpl 20l/25l pesuaine-kannua, saat rahtivapaan toimituksen!

Tutustu tuotteeseen ja tilaa nyt tästä linkistä >