Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 200l
Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 200l Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 200l

Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 200l

Rahtivapaa- tuote! Järeä tehoaine, joka puree jopa kiinni palaneeseen betoniin ja kalkkiin.

641,70 €
713,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Järeä tehoaine, joka puree jopa kiinni palaneeseen betoniin ja kalkkiin.

Betmax on järeä, suolahappopohjainen tehoaine vaativaan puhdistukseen. Betmax on tarkoitettu erittäin vaativaan betonin- ja kalkin poistoon. Tuotteen happopitoiset ainesosat irrottavat tehokkaasti betonin ja kalkkikovettumat, jopa kiinni palaneet. Betmax poistaa tehokkaasti myös levän ja merinäkin. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Sisältää: suolahappoa, amofotäärisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet:

Betoniautot, -lattiat sekä työvälineet, roska-autot sekä muut kohteet, joissa tarvitaan betonin- ja kalkinpoistoa. Soveltuu myös meren aiheuttamien epäpuhtauksien puhdistukseen. (Huom. Valitse Bet-Clean Ultra, jos tarvitset biologisesti hajoavan, hellävaraisemman pesuaineen em. kohteisiin!)


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi manner- Suomessa!


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:1 - 1:10. Levitä haponkestävällä matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa kunnes lika, kovettumat tai saostumat irtoavat, noin 2 - 10 min. Käytä tarvittaessa harjaa apuna. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Ei suositella luonnonkiveen, alumiini-, messinki- tai ruostumattomille teräspinnoille. Käytettävä suojakäsineitä.


Usein kysyttyä / Betmax ja Bet-Clean Ultra

1. Voiko Betmaxilla pestä ilman harjaa

     Levitä betmax haponkestävällä ruiskulla, muista myös harjata pestävä pinta.

2. Saako Betmaxia mennä lasipinnoille?

    Mikäli Betmaxia pääsee lasipinnalle, vaurioituu lasi pahasti.

3. Tarvitseeko pesty pinta pestä vielä emäksisellä pesuaineella hapotuksen jälkeen?

    Kyllä, ehdottomasti. Muista aina pestä hapotettu pinta esimerkiksi Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro kasviliuottimella, jolloin happo lakkaa vaikuttamasta hapotetulla pinnalla (neutralisoituu).

4. Miten Betmax ja Bet-Clean Ultra eroavat toisistaan? 

    Betmax on suolahappopohjainen ja Bet-Clean glykolihappopohjainen. Bet Clean vaatii paljon pidemmän vaikutusajan pestävällä pinnalla. Bet-Clean Ultra on biologisesti hajoava, mitä Betmax ei ole.

5. Miten hyödyn jos valitsen hintavamman Bet- Clean Ultran?

    Bet-Clean on jatkuvassa käytössä hellävaraisempi maalipinnoille kuin Betmax. Bet-Clean Ultrassa käytettävä glykolihappo on raaka-aineena paljon arvokkaampaa, kuin Betmaxin suolahappo. Bet-Clean Ultra on lisäksi biologisesti luontoon hajoava ja Bet-Clean Ultralla on useampia käyttötapoja.


Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös