Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 20l, tiiviste
Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 20l, tiiviste

Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 20l, tiiviste

Järeä tehoaine, joka puree jopa kiinni palaneeseen betoniin ja kalkkiin.

125,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää

Betmax on järeä, suolahappopohjainen tehoaine vaativaan puhdistukseen. Betmax on tarkoitettu erittäin vaativaan betonin- ja kalkin poistoon. Tuotteen happopitoiset ainesosat irrottavat tehokkaasti betonin ja kalkkikovettumat, jopa kiinni palaneet. Betmax poistaa tehokkaasti myös levän ja merinäkin. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Sisältää: suolahappoa, amofotäärisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa.

Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.


Käyttökohteet:

Betoniautot, -lattiat sekä työvälineet, roska-autot sekä muut kohteet, joissa tarvitaan betonin- ja kalkinpoistoa. Soveltuu myös meren aiheuttamien epäpuhtauksien puhdistukseen. 


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

18.5.2023 Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine & AdProline betonin liuotin: Laadukkaat ja riittoisat betonin- ja kalkinpoistoaineet. Lue artikkeli >

6.3.2023 Tämä on VAK- tuote! Kaikki VAK- tuotteet toimitetaan pihaan asti. Lue artikkeli >


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:1 - 1:10. Levitä haponkestävällä matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa kunnes lika, kovettumat tai saostumat irtoavat, noin 2 - 10 min. Käytä tarvittaessa harjaa apuna. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Ei suositella luonnonkiveen, alumiini-, messinki- tai ruostumattomille teräspinnoille. Käytettävä suojakäsineitä.


Kysymyksiä ja vastauksia / Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine

1. Voiko Betmaxilla pestä ilman harjaa

     Levitä betmax haponkestävällä ruiskulla, muista myös harjata pestävä pinta.

2. Saako Betmaxia mennä lasipinnoille?

    Mikäli Betmaxia pääsee lasipinnalle, vaurioituu lasi pahasti.

3. Tarvitseeko pesty pinta pestä vielä emäksisellä pesuaineella hapotuksen jälkeen?

    Kyllä, ehdottomasti. Muista aina pestä hapotettu pinta esimerkiksi Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro kasviliuottimella, jolloin happo lakkaa vaikuttamasta hapotetulla pinnalla (neutralisoituu).

4. Onko tämä tuote vastaavanlainen kuin automarketeissa myytävät oksaalihappopohjaiset pesuaineet? 

Betmax betonin ja kalkinpoistoaine on järeä suolahappopohjainen tiiviste, mitä tulee ohentaa veteen käyttöohjeiden mukaisesti. Automarketeissa myytävät oksaalihappopohjaiset tuotteet ovat myös laadukkaita tuotteita, mutta monesti sellaisenaan käyttövalmiita tai erittäin paljon valmiiksi ohennettuja ja erityisesti yksityiskäyttöön tarkoitettuja pienissä astioissa ja pieniin täsmäpuhdistuksiin. Betmax betonin ja kalkinpoistoaine on siis lähtökohtaisesti huomattavasti riittoisampi tuote.