Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l
Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l

Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l

Clarus huuhteluvaha on huuhteluvaha minkä levittämiseen ja huuhteluun riittää kylmä vesi.

5,95 €
14,88 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika- arvio 1 - 5 arkipäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 20 kpl
70%
+ 10 kpl
65%

Tuotteen paino 1,20kg.

Clarus huuhteluvaha on todellinen pesu-urakoiden helpottaja! Loistava tuote helpottaa puhtaanapitoa ja antaa auto- ja konekalustolle likaa hylkivän, kauniin pinnan. Clarus huuhteluvaha on autojen -ja konekaluston pintojen suojaukseen ja pesujen helpottamiseen tarkoitettu tuote. Tuote jättää ohuen kalvon maalipinnalle suojaten sitä rasitteilta, kuten suolalta ja ötököiltä. Clarus huuhteluvaha säännöllisen käytön myötä pesut nopeutuvat ja pesuaineissa voidaan käyttää laimeampia annosteluja. Clarus huuhteluvaha kerää vesimolekyylit suuremmiksi pisaroiksi ja nopeuttaa pestyn pinnan kuivumista. Tämä helpottaa ja mahdollistaa ulkona tapahtuvat pesut, myös pikkupakkasella. Tuotetta voidaan käyttää jokaisen pesun yhteydessä ja se on biologisesti täysin hajoava. Clarus huuhteluvaha soveltuu erinomaisesti harjakoneisiin. Sisältää: märkävahaa, antistaattisia ainesosia. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Kaikenkokoinen ajoneuvo- ja työkonekalusto aina ruohonleikkureista raskaisiin työkoneisiin ja ajoneuvoyhdistelmiin, harjakoneet. 


Käyttöohje

Laimenna vedellä 1:10 - 1:30. Soveltuu myös harjakoneisiin viimeistelyaineeksi 1:30 - 1:40 pitoisuudella. Ainetta ei ole tarpeen käyttää vahvemmalla seoksella. Levitä märälle pinnalle pesun jälkeen esim. matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa 1 - 3 min. Huuhtele keveällä painevedellä. Clarus huuhteluvahan levittämiseen ja huuhteluun riittää kylmä vesi, kuumalla vedellä käsittely ei tuo lisähyötyä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös