Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l
Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l

Clarus huuhteluvaha- tiiviste 1l

Huuhteluvaha minkä levittämiseen ja huuhteluun riittää kylmä vesi.

9,84 €
12,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
25%

Tuotteen paino 1,20kg.

Clarus on todellinen pesu-urakoiden helpottaja! Loistava tuote helpottaa puhtaanapitoa ja antaa auto- ja konekalustolle likaa hylkivän, kauniin pinnan. Clarus on autojen -ja konekaluston pintojen suojaukseen ja pesujen helpottamiseen tarkoitettu tuote. Tuote jättää ohuen kalvon maalipinnalle suojaten sitä rasitteilta, kuten suolalta ja ötököiltä. Säännöllisen käytön myötä pesut nopeutuvat ja pesuaineissa voidaan käyttää laimeampia annosteluja. Clarus kerää vesimolekyylit suuremmiksi pisaroiksi ja nopeuttaa pestyn pinnan kuivumista. Tämä helpottaa ja mahdollistaa ulkona tapahtuvat pesut, myös pikkupakkasella. Tuotetta voidaan käyttää jokaisen pesun yhteydessä ja se on biologisesti täysin hajoava. Clarus soveltuu erinomaisesti harjakoneisiin. Sisältää: märkävahaa, antistaattisia ainesosia. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Kaikenkokoinen ajoneuvo- ja työkonekalusto aina ruohonleikkureista raskaisiin työkoneisiin ja ajoneuvoyhdistelmiin, harjakoneet. 


Käyttöohje

Laimenna vedellä 1:10 - 1:30. Soveltuu myös harjakoneisiin viimeistelyaineeksi 1:30 - 1:40 pitoisuudella. Ainetta ei ole tarpeen käyttää vahvemmalla seoksella. Levitä märälle pinnalle pesun jälkeen esim. matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa 1 - 3 min. Huuhtele keveällä painevedellä. Vahan levittämiseen ja huuhteluun riittää kylmä vesi, kuumalla vedellä käsittely ei tuo lisähyötyä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.Samankaltaiset tuotteet
-30%
Clarus huuhteluvaha 60l (3kpl 20l)
-17%
Clarus huuhteluvaha- tiiviste 20l
-20%
Clarus huuhteluvaha- tiiviste 5l
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Eerola Supplies- BLOGI