Solar Autoshampoo 200l, vahashampoo
Solar Autoshampoo 200l, vahashampoo Solar Autoshampoo 200l, vahashampoo

Solar Autoshampoo 200l, vahashampoo

Rahtivapaa- tuote! Sitruunanraikas, runsaasti vaahtoava autonpesuaine. Mainio vahashampoo, millä peset auton lisäksi mm. terassin, veneen ja moottoripyörän.

450,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Rahtivapaa- tuote!
Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja toimitusosoitteeseen manner- Suomessa.


Tynnyripumppu kaupan päälle!

Tämän tuotteen tilaajille lähetämme lappotoimisen tynnyripumpun kaupan päälle. Sinun ei tarvitse lisätä pumppua erikseen ostoskoriin, lähetämme sen automaattisesti yhdessä tynnyrin kanssa. Pidätämme oikeuden vaihtaa kaupan päälle lähetettävää pumppua vastaavaan tuotteeseen, mikäli lappotoimiset pumput ovat loppuneet varastostamme.


Sitruunanraikas, runsaasti vaahtoava autonpesuaine. Mainio vahashampoo, millä peset auton lisäksi mm. terassin, veneen ja moottoripyörän.

Solar on kasviöljypohjainen autoshampoo, joka sisältää maalipintoja suojaavan vahaemulsion. Tehokkaiden tensidien ja korkean kirkastevahapitoisuuden ansiosta autosta tulee säihkyvä ja puhdas. Runsas vaahtoavuus mahdollistaa pesun myös lämpimissä olosuhteissa. Matalan pH:n ansiosta hellävarainen alumiinipinnoille. Soveltuu esimerkiksi henkilö- ja matkailuautojen, moottoripyörien, terassien ja pihakivetysten pesuun. Kesäaikana mahdollista käyttää myös raskaankaluston esipesuun yhdessä harjan kanssa. Solar on 100 % luontoon hajoava tuote ja turvallinen käyttää. Tuotteen pH tiivisteenä 11,0. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Raskaan kaluston esipesu, henkilö- ja matkailuautot, veneet, moottoripyörät, terassit, pihakivetykset yms. 


Käyttöohje
Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:20 - 1:50 käsinpesussa, 1:5 - 1:20 matalapaineruiskulla, 1:3 - 1:10 painepesurilla. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin. Anna vaikuttaa noin 3 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.


Usein kysyttyä / Solar autoshampoo

1. Käyttökohteet?

    Solaria suosittelemme kevyen kaluston kesäpesuun, mutta vahvemmalla seoksella myös raskaalle kalustolle. Tuote ei sovellu erittäin vaativaan likaan. Tuotteella ei ole voimakkaan lian irroituskykyä, koska tuote on puhtaasti vahashampoo.

2. Soveltuuko alumiinpintojen pesuun?

    Tuote on hellävarainen alumiinpinnoille matalan PH- arvon ansiosta.

3. Millaisilla menetelmillä tuotetta voi levittää?

    Käytännössä kaikilla mahdollisilla, kuten käsinpesu, matala- ja korkeapaineruisku, vaahdotinlaite, harjapesukoneet, ym.


UKK Vahashampoot yleisesti 

1. Miten osaan valita Solar autoshampoon ja WaxMax vahashampoon välillä oikean tuotteen kalustolleni?

    Solar on edullisempi, mutta sisältää huomattavasti vähemmän vahapolymeereja, mistä syystä Solarilla ei saada vastaavaa kiiltoa kuin WaxMaxilla. WaxMaxin ominaisuuteena verrattuna Solariin on tuotteen erittäin helppo huuhdeltavuus. Jos valitset WaxMaxin, säästät aikaasi.