WaxMax vahashampoo 200l / Pyydä tarjous!
WaxMax vahashampoo 200l / Pyydä tarjous! WaxMax vahashampoo 200l / Pyydä tarjous!

WaxMax vahashampoo 200l / Pyydä tarjous!

Kirsikantuoksuinen vahashampoo, jonka runsaat synteettiset vahapolymeerit jättävät auton pinnan kirkkaan kiiltäväksi.

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Pyydä rohkeasti tarjous!

Soita 045-8409319 tai lähetä sähköpostia myynti@ojefin.com.


Tynnyripumppu kaupan päälle!

Tämän tuotteen tilaajille lähetämme lappotoimisen tynnyripumpun kaupan päälle. Sinun ei tarvitse lisätä pumppua erikseen ostoskoriin, lähetämme sen automaattisesti yhdessä tynnyrin kanssa. Pidätämme oikeuden vaihtaa kaupan päälle lähetettävää pumppua vastaavaan tuotteeseen, mikäli lappotoimiset pumput ovat loppuneet varastostamme.


Kirsikantuoksuinen vahashampoo, jonka runsaat synteettiset vahapolymeerit jättävät auton pinnan kirkkaan kiiltäväksi.

WaxMax antaa pinnoille upean vahamaisen kiillon. Säännöllinen käyttö luo vahamaisen maalipinnan! Suojaa maalipintaa tehokkaasti estäen esimerkiksi bitumin, maantiesuolan ja muun vaikean lian kiinnitarttumisen. Paras pesutulos WaxMaxilla saavutetaan aina pesusientä tai harjaa apuna käyttäen. Talvella suosittelemme käyttämään yhdessä esipesuaineen kanssa. Soveltuu erinomaisesti harjakoneiden harjashampooksi (laimennus 1:50 - 1:100). Tuotteen pH tiivisteenä 7,8. Sisältää: ionittomia tensidejä, kirkastevahaa, hajustetta. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä. Alin säilytyslämpötila +5 °C.


Käyttöohje

Käsinpesu: Laimenna vedellä ämpäriin 1:30. Huuhtele auto, käytä korkeaa vedenpainetta. Levitä WaxMax kastamalla pesusieni- tai harja ämpäriin. Aloita peseminen ylhäältä alaspäin. Huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä, käytä mahdollisimman pientä vedenpainetta. Kuivaa auton pinta, jotta vältät pesuveden aiheuttamat kalkkijäämät. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä kuivaamiseen säämiskää. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja suorassa auringonpaisteessa.

Usein kysyttyä / WaxMax vahashampoo

1. Miten WaxMax tulee tarkalleen ottaen käyttää?

    Pese aina pesusientä tai harjaa apuna käyttäen. Ohenna tuote runsaalla vedellä (esim. 10 litraan vettä 0,2 litraa WaxMaxia)!

2. Käyttökohteet ja soveltuvuus?

    WaxMax soveltuu henkilöautoihin, pakettiautoihin, raskaalle kalustolle niin ajoneuvot kuin työkoneet. Harjakoneiden harjashampooksi soveltuu myös mainiosti. Myös mm moottoripyörät, matkailuautot ja terassit.

3. Voiko WaxMaxia käyttää talvella?

    Soveltuu viimeistelyaineeksi, mikä jättää pestävälle pinnalle vahamaisen kiillon. Esipesuaineeksi erityisesti talvipesuissa suosittelemme Trefoil Super Concentratea. Tuotetta voi siis käyttää myös talvella.

 

Usein kysyttyä / Vahashampoot yleisesti 

1. Miten osaan valita Solar autoshampoon ja WaxMax vahashampoon välillä oikean tuotteen kalustolleni?

    Solar on edullisempi, mutta sisältää huomattavasti vähemmän vahapolymeereja, mistä syystä Solarilla ei saada vastaavaa kiiltoa kuin WaxMaxilla. WaxMaxin ominaisuuteena verrattuna Solariin on tuotteen erittäin helppo huuhdeltavuus. Jos valitset WaxMaxin, säästät aikaasi.

Samankaltaiset tuotteet
Eerola Supplies- BLOGI