WaxMax vahashampoo 20l, tiiviste
WaxMax vahashampoo 20l, tiiviste

WaxMax vahashampoo 20l, tiiviste

Kirsikantuoksuinen vahashampoo, jonka runsaat synteettiset vahapolymeerit jättävät auton pinnan kirkkaan kiiltäväksi.

155,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
13%


Huomasitko myös määräalennuksen? 
Tilaa 3kpl ja saat reilun alennuksen ja rahtivapaan kuljetuksen pihaan asti!


WaxMax antaa pinnoille upean vahamaisen kiillon. Säännöllinen käyttö luo vahamaisen maalipinnan! Suojaa maalipintaa tehokkaasti estäen esimerkiksi bitumin, maantiesuolan ja muun vaikean lian kiinnitarttumisen. Paras pesutulos WaxMaxilla saavutetaan aina pesusientä tai harjaa apuna käyttäen. Talvella suosittelemme käyttämään yhdessä esipesuaineen kanssa. Soveltuu erinomaisesti harjakoneiden harjashampooksi (laimennus 1:50 - 1:100). Tuotteen pH tiivisteenä 7,8. Sisältää: ionittomia tensidejä, kirkastevahaa, hajustetta. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä. Alin säilytyslämpötila +5 °C.


Käyttöohje

Käsinpesu: Laimenna vedellä ämpäriin 1:30. Huuhtele auto, käytä korkeaa vedenpainetta. Levitä WaxMax kastamalla pesusieni- tai harja ämpäriin. Aloita peseminen ylhäältä alaspäin. Huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä, käytä mahdollisimman pientä vedenpainetta. Kuivaa auton pinta, jotta vältät pesuveden aiheuttamat kalkkijäämät. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä kuivaamiseen säämiskää. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja suorassa auringonpaisteessa.

Usein kysyttyä / WaxMax vahashampoo

1. Miten WaxMax tulee tarkalleen ottaen käyttää?

    Pese aina pesusientä tai harjaa apuna käyttäen. Ohenna tuote runsaalla vedellä (esim. 10 litraan vettä 0,2 litraa WaxMaxia)!

2. Käyttökohteet ja soveltuvuus?

    WaxMax soveltuu henkilöautoihin, pakettiautoihin, raskaalle kalustolle niin ajoneuvot kuin työkoneet. Harjakoneiden harjashampooksi soveltuu myös mainiosti. Myös mm moottoripyörät, matkailuautot ja terassit.

3. Voiko WaxMaxia käyttää talvella?

    Soveltuu viimeistelyaineeksi, mikä jättää pestävälle pinnalle vahamaisen kiillon. Esipesuaineeksi erityisesti talvipesuissa suosittelemme Trefoil Super Concentratea. Tuotetta voi siis käyttää myös talvella.

 

Usein kysyttyä / Vahashampoot yleisesti

1. Miten osaan valita Solar autoshampoon ja WaxMax vahashampoon välillä oikean tuotteen kalustolleni?

    Solar on edullisempi, mutta sisältää huomattavasti vähemmän vahapolymeereja, mistä syystä Solarilla ei saada vastaavaa kiiltoa kuin WaxMaxilla. WaxMaxin ominaisuuteena verrattuna Solariin on tuotteen erittäin helppo huuhdeltavuus. Jos valitset WaxMaxin, säästät aikaasi.