Optima Pro liuotinpesuaine 200l / Pyydä tarjous!
Optima Pro liuotinpesuaine 200l / Pyydä tarjous! Optima Pro liuotinpesuaine 200l / Pyydä tarjous!

Optima Pro liuotinpesuaine 200l / Pyydä tarjous!

Optima Pro on huipputehokas biohajoava pesuaine, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen sen erittäin korkean ohennussuhteen ansiosta.

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Pyydä rohkeasti tarjous! 

Soita 045-8409319 tai lähetä sähköpostia myynti@ojefin.com.


Tynnyripumppu kaupan päälle!

Tämän tuotteen tilaajille lähetämme lappotoimisen tynnyripumpun kaupan päälle. Sinun ei tarvitse lisätä pumppua erikseen ostoskoriin, lähetämme sen automaattisesti yhdessä tynnyrin kanssa. Pidätämme oikeuden vaihtaa kaupan päälle lähetettävää pumppua vastaavaan tuotteeseen, mikäli lappotoimiset pumput ovat loppuneet varastostamme.


Optima Pro on huipputehokas biohajoava pesuaine, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen sen erittäin korkean ohennussuhteen (jopa 1:150) ansiosta.

Optima Pro on erittäin voimakas, ammattikäyttöön tarkoitettu liuotintiiviste, joka irrottaa tehokkaasti vaseliinia, rasvaa, pikeä, asfalttia, öljyä ja muita vaikeita likoja. Korkean ohennussuhteen ansiosta peset yhdellä ja samalla tuotteella niin moottorit, rungot kuin henkilöautot. Pesuaineen sähkönjohtavuus on alhainen, joten se soveltuu loistavasti esimerkiksi metsäkoneiden pesuun. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä, joten se on ongelmaton erotuskaivoissa. Matalan pH:n ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille. Tuotteen pH tiivisteenä < 10,0. Sisältää: synteettisiä tensidejä, emulgaattoria, kasviöljyesteriä, kirkastevahaa. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä!

Käyttökohteet: Puurekat, kapelliautot, työkoneet, veneet, moottorit, rungot ja erittäin likaiset hallinlattiat. 


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 - 1:50 auton- ja konekalustonpesussa, 1:50 - 1:150 käsinpesussa. Erittäin vaikeaan likaan 1:3 - 1:10. Levitä esim. matalapaineruiskulla tai pesuainelevittimellä. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 2 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.


Usein kysyttyä / Optima Pro liuotinpesuaine

1. Ensisijaiset käyttökohteet?

    Suosittelemme Optima Prota ensisijaisesti metsäkoneet, maatalouskoneet, puuautot ja perävaunut. Soveltuu erinomaisesti puuajoneuvoyhdistelmien erilaisten pankkojen puhdistukseen. Soveltuu myös veneiden pesuun, tuotteen levän, ym. vedestä tarttuvan lian poistopuhdistukseen. Tuote on biologisesti hajoava. Matalan PH pitoisuuden ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille.

2. Kuinka annostelen Optima Prota?

    Kun ohennat tuotetta veteen, muista laittaa tarpeeksi laimea seos välttyäksesi turhan työläältä huuhtelulta. Malta siis ohentaa reilusti (min. 1:15) niin vältyt ylimääräiseltä huuhtelulta. Esimerkiksi jos ostat 60L astian, kaada tiiviste 1000L ibc astiaan ja täytä loppu vedellä ja seos on sopiva ja valmis!

3. Voiko Optima Prota käyttää pesuhallissa, mikä on kytketty kunnallistekniikkaan?

    Kyllä voi. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä ja on siksi ongelmaton erotuskaivoissa.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös