Verkkokauppamme maksunvälittäjä on vaihtunut! 

Alkaen 20.7.2023 uusi maksunvälittäjä on Verifone BlueCommerce.
Lue lisää blogistamme >


Trefoil Raskaspesuaine, liuotinpesuaine 200l
Trefoil Raskaspesuaine, liuotinpesuaine 200l Trefoil Raskaspesuaine, liuotinpesuaine 200l Trefoil Raskaspesuaine, liuotinpesuaine 200l

Trefoil Raskaspesuaine, liuotinpesuaine 200l

Rahtivapaa- tuote! Voimakas, monikäyttöinen ja nopeatehoinen liuotinpesuaine. Ihanteellinen pesuaine niin raskaan kuin kevyen kaluston ympärivuotisiin pesuihin.

678,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää

Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa myös harjattoman pesun kovilla pinnoilla. Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä, myös laajoilta lasipinnoilta ja soveltuu siksi erinomaisesti esimerkiksi linja-autojen pesuun. Kirkastevahan ansiosta pesty pinta jää kirkkaan kiiltäväksi. Soveltuu erinomaisesti harjallisiin sekä harjattomiin pesuautomaatteihin jättäen pesuhalliin raikkaan tuoksun. Huoltopisteissä Trefoililla voi pestä koneenosia tai hallin lattioita. Erikoisominaisuuksien ansiosta Trefoil voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä. Biologisesti hajoava. Tuotteen pH tiivisteenä 14. Trefoil on voimakas, monikäyttöinen ja nopeatehoinen pesuaine, joka säästää aikaasi. Sisältää: kasviöljyestereitä, synteettisiä tensidejä, natriumhydroksidia, emulgaattoria, kirkastevahaa. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä!

Käyttökohteet: Raskas kalusto, linja- ja henkilöautot, koneet- ja osat, pressut, vanteet, säiliöt, hallin lattiat, harjapesukoneet. 


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan pihaan manner- Suomessa ilman toimituskuluja!Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:20 - 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 - 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 painepesurissa. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 3 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.


Usein kysyttyä / Trefoil Raskaspesuaine

1. Mitkä ovat ensisijaiset käyttökohteet?

    Trefoililla voit pestä aina ruohonleikkurista raskaaseen työkoneeseen ja kaikkea siltä väliltä eli tuote on erittäin monikäyttöinen. Esimerkiksi tuotteen päästyä kuivumaan pestävälle pinnalle, levitä uusi kerros ja huuhtele ja jättää jälkeensä kirkkaan kiiltävän pinnan!

 2. Voiko käyttää ympäri vuoden?

     Kyllä, ehdottomasti. Muista välttää kuitenkin pesua suorassa auringonpaisteessa.

3. Vahingoittaako tuotteet tiivisteitä ja muoviosia? 

Kun muistat huuhtelun levityksen jälkeen, eivät tuotteet vahingoita tiivisteitä ja muoviosia.

4. Sopiiko levitettäväksi painepesurilla vai tarvitseeko paineruiskun?

    Tuotteen voi levittää sekä painepesurilla, että paineruiskulla.

5. Onko Trefoil Raskaspesuaine niin tehokas, ettei likainen, suolainen auto tarvitse harjaa, vain painepesurihuuhtelun?

    Voimakkaalla seoksella ei harjaa välttämättä tarvita, jos painepesuri tuottaa yli 1000l/h.  

6. Voiko tuotteita käyttää vaahdotuslaitteissa? 

    Kyllä voi. Vaahdotuslaitteissa on normaalisti + ja - tavalla seoksen säätö. Normaalisti vaahdottimet annostelee reilulla seoksella, joten vaahdotinlaitteessa kannattaa säätää annostus pienelle.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös