Koneshampoo ARP-24, liuotinpesuaine 200l
Koneshampoo ARP-24, liuotinpesuaine 200l Koneshampoo ARP-24, liuotinpesuaine 200l Koneshampoo ARP-24, liuotinpesuaine 200l

Koneshampoo ARP-24, liuotinpesuaine 200l

Rahtivapaa- tuote! ARP-24 koneshampoo on voimakasvaikutteinen, perinteinen pesuaine. Lappopumppu kaupan päälle!

682,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää

ARP-24 on ajoneuvo- ja maansiirtokaluston vahvasti emäksinen biologisesti hajoava päältä pesuaine. Se soveltuu erityisesti runkojen puhdistukseen. Tuote liuottaa ja hajottaa nopeasti monenlaista vaikeaa likaa, myös sitkeää rasvaa sekä pihkaa. ARP-24 soveltuu myös hallin seinien ja lattioiden pesuun, sekä laimentamattomana maalattavien pintojen perusteelliseen puhdistukseen. Ei sovellu epoksipinnoitetuille lattioille. Tuotteen pH 13,2. Sisältää: ruosteenestoainetta, kirkastetta, tensidejä, emulgaattoria, kirkastevahaa, natriumhydroksidia. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Ajoneuvo- ja maansiirtokalustot, hallin ja korjaamon seinät sekä lattiat, moottorit, koneet, työkalut, maalattavien pintojen puhdistukset.


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaan manner- Suomessa!Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:5 - 1:10. Levitä kuivalle pinnalle esim. käsin, matalapaineruiskulla tai harjakoneella. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin. Anna vaikuttaa noin 1 - 3 min. Huuhdo puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.


Usein kysyttyä / ARP-24 Koneshampoo

1. Minkälaiselle kalustolle ARP soveltuu?

    Käyttökohteita ovat mm. pyöräkuormaajat, kaivinkoneet, raskaat työkoneet. Ei suositella ajoneuvokaluston jatkuvaan pesuun koska voimakkaan liuotinpitoisuuden vuoksi haalistaa maalipintaa. Jos haet pesuainetta, millä voit puhdistaa tehokkaasti konekalustosi lisäksi myös raskasta ajoneuvokalustoa, suosittelemme tällöin Trefoil Super Concentrate- tuotetta. Jos haluat pestä samalla aineella koko kalustosi raskaista työkoneista ja ajoneuvoista henkilö- ja pakettiautoihin, tällöin suosittelemme Trefoil Raskaspesuainetta tai Optima Pro kasviliuotinta.

2. Voiko pestä ulkoilmassa? 

    Kyllä voi, koska tuote biologisesti hajoava, mutta vältä pesua suorassa auringonpaisteessa. Ei saa levittää yli 30- asteiselle pinnalle.

3. Kuinka käyttäjäystävällinen tuote on?

    Tuotetta voi käyttää myös käsinpesuun, mutta huolehdi riittävästä itsesi suojaamisesta. Käytä suojahanskoja, estä laimentamattoman tiivisteen pääsemisestä iholle ja tarvittaessa huuhdo runsaalla vedellä. Muista tutustua ennen tuotteen käyttöönottoa käyttöturvallisuustiedotteeseen ja tuotteen etikettiin!

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös