Optima Pro liuotinpesuaine 20l, tiiviste
Optima Pro liuotinpesuaine 20l, tiiviste

Optima Pro liuotinpesuaine 20l, tiiviste

Optima Pro on huipputehokas biohajoava pesuaine, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen sen erittäin korkean ohennussuhteen (jopa 1:150) ansiosta.

149,60 €
170,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää

Haluatko päästä helpommalla? 

Tilaa tämä tuote valmiina 6% seoksena. Teemme valmiin seoksen 1000l IBC- konttiin mihin lisäämme 60l Optima Pro liuotinpesuainetta ja loput vettä! 

Lue lisää ja tilaa nyt >


Tuotteen paino 23,00kg.

Optima Pro on erittäin voimakas, ammattikäyttöön tarkoitettu liuotintiiviste, joka irrottaa tehokkaasti vaseliinia, rasvaa, pikeä, asfalttia, öljyä ja muita vaikeita likoja. Korkean ohennussuhteen ansiosta peset yhdellä ja samalla tuotteella niin moottorit, rungot kuin henkilöautot. Pesuaineen sähkönjohtavuus on alhainen, joten se soveltuu loistavasti esimerkiksi metsäkoneiden pesuun. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä, joten se on ongelmaton erotuskaivoissa. Matalan pH:n ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille. Tuotteen pH tiivisteenä < 10,0. Sisältää: synteettisiä tensidejä, emulgaattoria, kasviöljyesteriä, kirkastevahaa. 

Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Puurekat, kapelliautot, työkoneet, veneet, moottorit, rungot ja erittäin likaiset hallinlattiat. 


Miten valita oikea liuotinpesuaine? 
Lue blogikirjoituksemme aiheesta >


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 - 1:50 auton- ja konekalustonpesussa, 1:50 - 1:150 käsinpesussa. Erittäin vaikeaan likaan 1:3 - 1:10. Levitä esim. matalapaineruiskulla tai pesuainelevittimellä. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 2 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.


Usein kysyttyä / Optima Pro liuotinpesuaine

1. Ensisijaiset käyttökohteet?

    Suosittelemme Optima Prota ensisijaisesti metsäkoneet, maatalouskoneet, puuautot ja perävaunut. Soveltuu erinomaisesti puuajoneuvoyhdistelmien erilaisten pankkojen puhdistukseen. Soveltuu myös veneiden pesuun, tuotteen levän, ym. vedestä tarttuvan lian poistopuhdistukseen. Tuote on biologisesti hajoava. Matalan PH pitoisuuden ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille.

2. Kuinka annostelen Optima Prota?

    Kun ohennat tuotetta veteen, muista laittaa tarpeeksi laimea seos välttyäksesi turhan työläältä huuhtelulta. Malta siis ohentaa reilusti (min. 1:15) niin vältyt ylimääräiseltä huuhtelulta. Esimerkiksi jos ostat 60L astian, kaada tiiviste 1000L ibc astiaan ja täytä loppu vedellä ja seos on sopiva ja valmis!

3. Voiko Optima Prota käyttää pesuhallissa, mikä on kytketty kunnallistekniikkaan?

    Kyllä voi. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä ja on siksi ongelmaton erotuskaivoissa.

Eerola Supplies- BLOGI