Käytetty IBC- kontti, esim. jäteöljy- tai kasteluvesisäiliöksi
Käytetty IBC- kontti, esim. jäteöljy- tai kasteluvesisäiliöksi

Käytetty IBC- kontti, esim. jäteöljy- tai kasteluvesisäiliöksi

Pyydä tarjous 045-8409319! Käytettyjä IBC- astioita esim. pesuaineiden laimentamiseen, pellettivarastoksi, jäteöljyn keräykseen tms.

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Kysy hintaa suoraan myynnistä 045-8409319 (myös whatsapp)!

Rakenne vaihtelee, kunnoltaan siistejä ja ehjiä, kaikissa konteissa alhaalla edessä hana ja päällä iso täyttökorkki. IBC- astioiden tilavuus 1000l. Ei sovellu juomavesisäiliöksi ihmisille eikä eläimille. Konteissa on varastoitu erilaisia ajoneuvokemikaaleja, kuten AdBlue urealiuosta, tuulilasinpesunestettä ja jäähdytinnestettä ja konteissa saattaa olla jäämiä näistä. Soita tarvittaessa myyntiin 0458409319 ja kysy kontin soveltuvuutta siihen käyttöön mihin olet sitä hankkimassa. Soittamalla selviää myös juuri tämän hetken varastotilanne konttien suhteen sekä se, mitä kontteja juuri tällä hetkellä varastossamme on.


Kaikki kontit soveltuvat sellaisenaan mainiosti esimerkiksi jäteöljysäiliöksi. Tuulilasinpesunestekontit soveltuvat huuhtelun jälkeen hyvin esimerkiksi kasteluvesisäiliöksi tai pesuaineiden laimentamiseen. Jos ohennat konttiin myös tuulilasinpesunestettä, ei huuhteluakaan välttämättä tarvita. Jos kontista ottaa muoviastian metallikehikon sisältä pois, soveltuu kehikko mainiosti esimerkiksi puuklapien varastointiin. Jäähdytinnestekontit soveltuvat sellaisenaan juurikin jäähdytinnesteen laimentamiseen ja varastointiin. Jäähdytinneste- ja AdBlue- kontit tulee pestä ja huuhdella erittäin hyvin ja huolellisesti, jos näihin kontteihin haluat esimerkiksi laimentaa pesuaineita. Esimerkiksi riittämättömästi pesty ja huuhdeltu AdBlue liuos kontista pilaa laimennetun pesuaineen nopeasti. Pesuaineiden laimentamiseen suosittelemmekin ensisijaisesti tuulilasinpesuneste- konttejamme. IBC- kontteja voi siis käyttää ja hyödyntää monessa erilaisessa tarpeessa!


Tarvittaessa voidaan myös toimittaa, kysy rahdin hintaa. Huomioi, että tällaisen tyhjän IBC- kontin rahditusperuste on 1,2m3 / 0,5lavametriä mikä tarkoittaa sitä, että ns. rahdituspaino on yli 900kg vaikka tyhjän kontin todellinen paino on vain n. 60 - 75kg. Rahdituspainosta johtuen yhden tyhjän kontin rahti voi olla paljon enemmän kuin mitä itse kontti maksaa. Jos siis olet kiinnostunut hankkimaan vain yhden kontin, suosittelemme sen noutamista itse varastoltamme. Varastomme lähialueille voimme myös itse toimittaa pakettiautolla kohtuullisilla kuljetuskustannuksilla.

Konttien ulkomitat: Leveys 100cm x pituus 120cm x korkeus n. 115cm - 120cm.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Eerola Supplies- BLOGI