Hajunpoistaja 10l
Hajunpoistaja 10l

Hajunpoistaja 10l

Odor Eater 2000 hajunpoistaja

68,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Hajunpoistaja hankalien hajuhaittojen eliminointiin. Eliminoi epämiellyttävät hajut kertakäsittelyllä. Tuotteen ainesosat reagoivat typpi- ja rikkiatomeita sisältävien epämiellyttävien hajujen kanssa. Näin ollen Odor Eater 2000 ei peitä hajua, vaan hajottaa kemiallisesti hajun lähteen ja palauttaa ominaistuoksun. Toimii esimerkiksi eläimen, virtsan, jätteen, ulosteen, kalan ja savun sekä lukuisien muiden hankalien hajuhaittojen eliminoimiseen. Sisältää: Etikkahappoa ja hajustetta. Varastointi: Ei saa jäätyä. Suojeltava auringonvalolta.

Käyttökohteet: 

Ajoneuvot, jätehuoneet, WC-tilat, hotellit, ravintolat, porttikongit ym.


Käyttöohje

Ravista tiiviste ja seos aina ennen käyttöä. Laimenna tiiviste vedellä 1:10-1:5 kohteen hajuongelmasta riippuen. Levitä painesumuttimella ilmaan tai suoraan pinnoille. Sulje ilmanvaihto kohteesta hetkellisesti ja anna vaikuttaa 2-15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen tuuleta 5-10 minuuttia. Jätä pinnoille tai huuhtele kevyesti vedellä.
HUOM. 
Tämä tuote on VAK- luokiteltu. Tästä syystä tuotetta ei voi toimittaa Postin automaattiin ja Postin palvelupisteeseen noudettavaksi. Käytettävänä olevat toimitustavat ovat nouto varastolta, kotiinkuljetus ja rahti.

Rajoitettu erä!

Vihreä Carlake jäähdytinneste- tiiviste 10l 60kpl lavalla
nyt 22,40eur / 10l kannu.
Lava rahtivapaasti pihaan!
Osta nyt >

Hinta sis.alv. 24%.