Tuulilasinpesuneste Metwash -70C 200l
Tuulilasinpesuneste Metwash -70C 200l

Tuulilasinpesuneste Metwash -70C 200l

Rahtivapaa- tuote! Korkeasta laadusta tunnetulla OJE Professional- tuotemerkillä varustettu erittäin riittoisa tuulilasinpesuneste.

347,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 5 arkipäivää

Pakkaskestävyys laimentamattomana -70C. Sisältää Metanolia. Suositellaan ensisijaisesti ammattikäyttöön. Kuluttaja- asiakkaille ja henkilöliikenteen ammattilaisille suosittelemme myrkytöntä Ethwash- tuulilasinpesunestettä. HUOM. Tätä tuotetta myydään vain yritysasiakkaille.


Tähän tuotteeseen liittyvät blogi- kirjoitukset: 

Artikkeli 4.5.2022: Kun tilaat verkkokaupasta, tilaus lähtee nopeammin! Lue lisää >


Varastointi ja käyttö: Varastoitava tiiviisti suljettuna poissa auringonvalosta ja muista lämmönlähteistä. Tupakointi kielletty. Sisältää metanolia. Käyttö vain tuulilasinpesunestesäiliössä tuotteen mukana tulevien laimennusohjeiden mukaisesti. Ei saa käyttää tuulilasinpesunestesäiliössä laimentamattomana.

Katso ja lataa liitteet- välilehdeltä tuotteen käyttöturvallisuustiedote >.


Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan rahtivapaasti toimitusosoitteeseen manner- Suomessa!


Tilauksille ja toimituksille alkaen 1.2.2021 tuotteen pakkasenkestävyys oheisten ohennussuhteiden mukaisesti on seuraavat veteen sekoitettuna (valmistajan ilmoittamat):

1:1    =    -26 C

1:2    =    -18 C

1:3    =    -11 C


Tiesitkö, että...

koska tämä tuote on rahtivapaa- tuote, saat esimerkiksi pienemmät 5l, 20l ja 25l pesuainekanisterit samassa tilauksessa rahtivapaasti? Nämä tuotteet lähetetään kaikki samalta varastolta. Lisää tämä tuote ensin ostoskoriin ja siirry tilaamaan: Pesuaine- kanistereita >

Samankaltaiset tuotteet
-10%
Tuulilasinpesuneste Metwash -70C 1000l
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös