AdBlue 10l 60kpl tai 80kpl / Pyydä tarjous!
AdBlue 10l 60kpl tai 80kpl / Pyydä tarjous! AdBlue 10l 60kpl tai 80kpl / Pyydä tarjous!

AdBlue 10l 60kpl tai 80kpl / Pyydä tarjous!

Kaikkiin SCR- järjestelmällä varustettuihin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä erilaisiin työkoneisiin, kuten traktoreihin ja metsäkoneisiin.

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita 0458409319!


Kertakäyttöiset kaatonokat sisältyy hintaan, 1kpl / 10l kannu. Toimitetaan sinisellä tai kirkkaalla kanisterilla varastotilanteen mukaan, kts tuotekuvat.

Ilmoitamme tarjouksen yhteydessä kumpaa kanisteria meillä on juuri nyt varastossa. Tarjouksen saatuasi voit kysyä sen hetkistä saatavuutta myös toiselle kanisterille halutessasi. Lähtökohtaisesti sinisiä kanistereita myydään 75kpl ja 90kpl lavoissa ja kirkkaita 60kpl ja 80kpl lavoissa.


AdBlue sisältää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta. AdBlue liuos täyttää ISO 22241 standardin laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. 


Käyttöohje

AdBlue on erittäin herkkä aine epäpuhtauksille mistä syystä adblueta käsitellessä täytyy huolehtia varusteiden ehdottomasta puhtaudesta. Älä käytä samoja tarvikkeita muiden nesteiden kanssa. Käytä ainoastaan AdBlue liuoksen kanssa soveltuvia tarvikkeita. AdBlueta tulee lisätä vain sille varattuun säiliöön ajoneuvossa tai työkoneessa. AdBlue on valmis ja erittäin puhdas vesipohjainen urealiuos ja sitä ei saa laimentaa vedellä tai sekoittaa muihin nesteisiin. Jos et ole varma AdBluen kulutuksestasi, tilaa aina ensin pienempi astia/määrä ja seuraa kulutusta.


Varastointi

Suositeltu varastointilämpötila -5C - +25C. AdBlue kiteytyy ja jäätyy alle -11C* lämpötilassa. AdBlue liuos ei menetä ominaisuuksiaan kuitenkaan jäätyessä ja sitä voi käyttää normaalisti sulamisen jälkeen. Suositeltu käyttöaika 12 kuukautta valmistuspäivästä, mutta oikein varastoituna säilyy pitempäänkin. Varastointiolosuhteilla on suuri merkitys tuotteen säilyvyyden kannalta. Varastoi kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa kaukana erilaisista työpisteistä ja muista epäpuhtauksia tuottavista lähteistä. Vältä varastointi suorassa auringonvalossa.


AdBlue tuotteisiin liittyvät Blogi- kirjoitukset: 

Usein kysyttyä: "Kuinka pitkään AdBlue liuos säilyy?"   Lue artikkeli >


Valitse luotettava AdBlue toimittaja!

Eerolasta saat varmasti laadukkaan AdBlue liuoksen pitkällä kokemuksella.

AdBlue liuoksemme täyttää ISO 22241 standardin laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti ajoneuvon päästöluokituksesta (Euro 4, 5, 6) riippumatta.
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Eerola Supplies- BLOGI