AdBlue 10l 60kpl / 75kpl / Pyydä tarjous!
AdBlue 10l 60kpl / 75kpl / Pyydä tarjous! AdBlue 10l 60kpl / 75kpl / Pyydä tarjous! AdBlue 10l 60kpl / 75kpl / Pyydä tarjous!

AdBlue 10l 60kpl / 75kpl / Pyydä tarjous!

Kaikkiin SCR- järjestelmällä varustettuihin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä erilaisiin työkoneisiin, kuten traktoreihin ja mets

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Asiakastiedote 11.5.2022: AdBlue Eerolasta jo 10 vuoden ajan. Lue artikkeli >.

2.2.2023 AdBlue markkinakatsaus / Alkuvuosi 2023. Lue artikkeli >


Kertakäyttöiset kaatonokat sisältyy hintaan, 1kpl / kannu. Toimitetaan sinisellä 75kpl lavoin tai kirkkaalla kanisterilla 60kpl lavoin varastotilanteen mukaan, kts tuotekuvat.


AdBlue sisältää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta. AdBlue liuos täyttää ISO 22241 standardin laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. 


Käyttöohje

AdBlue on erittäin herkkä aine epäpuhtauksille mistä syystä adblueta käsitellessä täytyy huolehtia varusteiden ehdottomasta puhtaudesta. Älä käytä samoja tarvikkeita muiden nesteiden kanssa. Käytä ainoastaan AdBlue liuoksen kanssa soveltuvia tarvikkeita. AdBlueta tulee lisätä vain sille varattuun säiliöön ajoneuvossa tai työkoneessa. AdBlue on valmis ja erittäin puhdas vesipohjainen urealiuos ja sitä ei saa laimentaa vedellä tai sekoittaa muihin nesteisiin. Jos et ole varma AdBluen kulutuksestasi, tilaa aina ensin pienempi astia/määrä ja seuraa kulutusta.


Varastointi

Suositeltu varastointilämpötila -5C - +25C. AdBlue kiteytyy ja jäätyy alle -11C* lämpötilassa. AdBlue liuos ei menetä ominaisuuksiaan kuitenkaan jäätyessä ja sitä voi käyttää normaalisti sulamisen jälkeen. Suositeltu käyttöaika 12 kuukautta valmistuspäivästä, mutta oikein varastoituna säilyy pitempäänkin. Varastointiolosuhteilla on suuri merkitys tuotteen säilyvyyden kannalta. Varastoi kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa kaukana erilaisista työpisteistä ja muista epäpuhtauksia tuottavista lähteistä. Vältä varastointi suorassa auringonvalossa.


AdBlue tuotteisiin liittyvät Blogi- kirjoitukset: 

Usein kysyttyä: "Kuinka pitkään AdBlue liuos säilyy?"   Lue artikkeli >

2.2.2023 AdBlue markkinakatsaus / Alkuvuosi 2023. Lue artikkeli >


Valitse luotettava AdBlue toimittaja!

Eerolasta saat varmasti laadukkaan AdBlue liuoksen pitkällä kokemuksella.

AdBlue liuoksemme täyttää ISO 22241 standardin laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti ajoneuvon päästöluokituksesta (Euro 4, 5, 6) riippumatta.

Samankaltaiset tuotteet