AdBlue 1000l IBC
AdBlue 1000l IBC

AdBlue 1000l IBC

Rahtivapaa- tuote! Toimitetaan alahanalla ja isolla täyttökorkilla varustetussa IBC- astiassa. IBC- astia sisältyy hintaan, ei panttimaksuja!

1 103,60 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika- arvio 1 - 5 arkipäivää

Asiakastiedote 11.5.2022:
AdBlue Eerolasta jo liki 10 vuoden ajan. Lue artikkeli >.


Toimitetaan alahanalla ja isolla täyttökorkilla varustetussa IBC- astiassa. IBC- astia sisältyy hintaan, ei panttimaksuja! Huomioi, että tässä kontissa ei ole CDS liitintä / imuputkea! Kysy CDS- kontin saatavuutta asiakaspalvelusta. Kierrätä IBC- astia käytön jälkeen luonto huomioonottaen.

Konttien rakenne vaihtelee: Pohjana puulava, muovilava tai rautalava. Täyttökorkeissa osassa myös keskellä korkkia avattava reikä. Mikäli toiveenasi tietyn tyyppinen kontti, ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä ja pyrimme täyttämään toiveesi varastotilanteen mukaan, mutta emme voi taata juuri haluamasi tyyppisen kontin toimitusta. 

Tuotteen Etiketti / valmistaja / valmistuttaja saattaa vaihdella varastotilanteen mukaan. Tuotekuvat viitteellisiä ja suuntaa antavia.


Rahtivapaa tuote!

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaan Suomessa!


AdBlue sisästää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta. Maahantuomamme AdBlue liuos täyttää ISO 22241 -1/-2/-3/-4/-5 ja DIN 70070- standardien laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Ei jälleenmyyjille.

Käyttöohje

AdBlue on erittäin herkkä aine epäpuhtauksille mistä syystä adblueta käsitellessä täytyy huolehtia varusteiden ehdottomasta puhtaudesta. Älä käytä samoja tarvikkeita muiden nesteiden kanssa. Käytä ainoastaan AdBlue liuoksen kanssa soveltuvia tarvikkeita. AdBlueta tulee lisätä vain sille varattuun säiliöön ajoneuvossa tai työkoneessa. AdBlue on valmis ja erittäin puhdas vesipohjainen urealiuos ja sitä ei saa laimentaa vedellä tai sekoittaa muihin nesteisiin. Jos et ole varma AdBluen kulutuksestasi, tilaa aina ensin pienempi astia/määrä ja seuraa kulutusta.

 
Varastointi

Suositeltu varastointilämpötila -5C - +25C. AdBlue kiteytyy ja jäätyy alle -11C* lämpötilassa. AdBlue liuos ei menetä ominaisuuksiaan kuitenkaan jäätyessä ja sitä voi käyttää normaalisti sulamisen jälkeen. Suositeltu käyttöaika 12 kuukautta valmistuspäivästä, mutta oikein varastoituna säilyy pitempäänkin. Varastointiolosuhteilla on suuri merkitys tuotteen säilyvyyden kannalta. Varastoi kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa kaukana erilaisista työpisteistä ja muista epäpuhtauksia tuottavista lähteistä. Vältä varastointi suorassa auringonvalossa.


AdBlue tuotteisiin liittyvät Blogi- kirjoitukset: 

Asiakastiedote 27.10.2021: Urean (AdBluen raaka-aine) markkinahinta voimakkaassa nousussa. Lue artikkeli >

Usein kysyttyä: "Kuinka pitkään AdBlue liuos säilyy?"   Lue artikkeli >


Valitse luotettava AdBlue toimittaja! 

Eerolasta saat varmasti laadukkaan AdBlue liuoksen pitkällä kokemuksella.

Vuodesta 2012 maahantuomamme AdBlue liuos täyttää ISO 22241 -1/-2/-3/-4/-5 ja DIN 70070- standardien laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti ajoneuvon päästöluokituksesta (Euro 4, 5, 6) riippumatta.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös