Sulje sivuvalikko
Etusivu » Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot


VERKKOKAUPAN JA YRITYKSEMME YLEISET TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Yritys: Oy OJE Finland Ab / Eerola Supplies, Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere. Y- tunnus 2514466-8. Kotipaikka Tampere.

 
Päivitetty 2.11.2018 klo. 13.00 maksutapoja.

 

1. TILAUS
Kun tilaat verkkokaupasta, tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitamme tuotteita täysi- ikäisille kuluttajille sekä yrityksille, yhteisöille, järjestöille, kunnille ja valtiolle. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Myyjä pidättää oikeuden perua tilaus ilman syytä ilmoittamatta tai jos on syytä epäillä etukäteen, että tuotteita käytetään lainvastaisesti tai lainvastaiseen toimintaan tai on syytä epäillä etukäteen, että tuotteita tullaan käyttämään ohjeiden vastaisesti. Myyjä ei vastaa tilauksen peruuttamisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

 

2. TOIMITUSTAVAT

Kulloinkin valittavana olevat toimitustavat näkyvät kassalla ennen tilauksen lähetystä.

 

3. TOIMITUSKULUT

Kulloinkin voimassaolevat toimituskulut näkyvät kassalla ennen tilauksen lähettämistä. Verkkokaupan kautta tulevissa tilauksissa, toimituskuluja asiakas maksaa enintään sen, mitä kassalla ennen tilauksen lähettämistä näytetään. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

4. ASIAKASPALVELU

Eerola Supplies asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa myynti@ojefin.com. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 045- 8409319. Voit lähettää meille viestin myös kotisivuillamme yhteydenottolomakkeella.

 

5. MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:
Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille.
Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto 
Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Edellä mainittujen Bamboran maksutapojen lisäksi maksutapana on lasku yrityksille. Tarkastamme luottotiedot Y- tunnuksella ja pidätämme oikeuden evätä laskulla myynti. Tällöin asiakas voi valita toisen maksutavan. Maksuehto on 14 päivää tilauspäivästä.

Laskutuslisä on 3,95€ + alv.24% = 4,90€ sis.alv.24%.

 

6. TOIMITUSAIKA 

Kunkin tuotteen tuotekortilla, saatavuus- kentässä on mainittu kyseisen tuotteen ja astiakoon arvioitu toimitusaika. Varastosaatavuus on aina suuntaa antava. Mikäli ostoskori sisältää useampia tuotteita ja kussakin on poikkeava toimitusaika, koko tilauksen toimitusajan määrä se tuote millä se on pisin. Voit halutessasi lähettää meille toimitusaikakyselyn ennen tilauksen tekemistä kotisivuillamme.

 

7. HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Verkkokaupassa mainitut hinnat ovat voimassa vain verkossa. Myymälävaraston hinnat voivat poiketa verkkokaupan hinnoista ja verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa vain verkossa ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupan hintoja. 

 

8. ALENNUSKOODIT, TARJOUKSET JA KAMPANJAT

Kaikki markkinoimamme tarjoukset, alennuskoodit ja kampanjat ovat voimassa vain verkkokaupassa ja verkkokaupan kautta tulevissa tilauksissa eivätkä ole voimassa muilla tavoilla tilattaessa, ellei yksittäisessä tarjouksessa toisin mainita. Asiakkaan mahdollisesti saama alennuskoodi on voimassa 3 kuukautta sen lähettämisestä, ellei alennuskoodin yhteydessä toisin mainita. Asiakas voi käyttää yhden alennuskoodin kussakin kertatilauksessa ja alennuskoodit eivät koske jo tarjoushintaisia tuotteita. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asiakas voi siis käyttää yhden tarjouksen per tilaus. Mahdolliset kampanjat ovat voimassa aina kampanjan yhteydessä mainittuun päivämäärään saakka ja mikäli päivämäärää ei ole erikseen tarkasti mainittu, pidättää myyjä oikeuden päättää kampanja tai tarjous, siitä erikseen ilmoittamatta, määrittelemättömänä ajankohtana.

 

9. OMISTUSOIKEUS
Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

 

10. PALAUTUSOIKEUS

Yksityishenkilöllä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (myynti@ojefin.com) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella). Ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (ensisijaisesti sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Jotta asiakkaalla on peruutusoikeus voimassa tulee palautettavien tuotteiden olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömänä ja edelleen myyntikuntoisena. 

 

Yritysasiakkaille toimitetuilla tilauksilla ei ole palautusoikeutta.

 

HUOM. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Asiakkaan tulee myös erikseen ilmoittaa meille kaupan perumisesta tai palautuksesta. Sinulla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 

Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset asiakkaalle

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. 

 

Palautuskustannukset 

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin noudettavaksi Postin pakettiautomaatin ja palautat tilauksesi pakettiautomaatista, maksat palautuskuluja enintään sen verran mitä maksoit tuotteet tilatessasi. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. Mikäli sait tilauksen ilman toimituskuluja, maksat palautuskuluja enintään 12eur.

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin noudettavaksi lähimpään Postiisi ja palautat tilauksesi myös lähimpään Postiisi, maksat palautuskuluja enintään sen verran mitä maksoit tuotteet tilatessasi. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. Mikäli sait tilauksen ilman toimituskuluja, maksat palautuskuluja enintään 15eur.

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin kotiinkuljetuksella ja palauttaminen edellyttää (esim. VAK- tuotteita sisältävät tilaukset) myös noutoa kotiosoitteestasi, maksat palautuskuluja enintään sen verran mitä maksoit tuotteet tilatessasi. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. Mikäli sait tilauksesi ilman toimituskuluja, maksat palautuskuluja enintään 28eur.

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin kotiinkuljetuksella, mutta palautat tilauksesi lähimpään Postin toimipisteeseen maksat palautuskuluja enintään 20€ sis.alv. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. Tämä vaihtoehto ei ole mahdollinen, jos palautus sisältää VAK- luokiteltuja tuotteita.

- Mikäli tilauksesi toimitettiin rahdilla ja palauttaminen edellyttää myös rahtia takaisin, maksat palautuskuluja enintään sen verran mitä maksoit tuotteet tilatessasi. Mikäli sait tilauksesi ilman toimituskuluja, maksat palautuskuluja enintään 80eur. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko paluurahti tulee maksamaan.


Asiakas voi palauttaa tuotteet myös itse, ilman palautuksesta aiheutuvia kustannuksia. Mikäli asiakas palauttaa itse, tulee palautus saapua meille Tampereelle päävarastollemme Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere, 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. 

Verkkokaupassa mainittuja, tarjouksen mukaan, erikseen tilattavia tilaustuotteita ja tilauksesta valmistettavia tuotteita ei voi palauttaa.

 

11. TAKUU

Takuuajat ovat tuotekohtaisia ja maahantuojien ja/tai valmistajien määrittelemiä. Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei vastaa osien normaalia kulumista. Mikäli ostamassasi takuunalaisessa tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme viipymättä.

 

12. TUOTETIEDOT
Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. HUOM. Muista kuitenkin olla asiakaspalveluun yhteydessä ennen tuotteen palauttamista!

 

13. VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Kun olet vastaanottanut tilauksesi, tarkasta ennen rahtikirjan allekirjoitusta pakettien kunto ja mikäli kunnossa on sanottavaa, kirjaa se rahtikirjalle! Tee siitä heti myös kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti Oyj). Tämän jälkeen kun saamme tiedon vahingoittuneesta paketista, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

 

14. TIETOSUOJA
Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ellei Suomen laki tai muu viranomaistaho meitä siihen velvoita.

 

15. FORCE MAJOURE:
Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

 

16. ERIMIELISYYDET
Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia. Mikäli erimielisyyksissä ei päästä sopimukseen keskinäisin neuvotteluin, annetaan asia käsiteltäväksi Tampereen käräjäoikeudelle.


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›