Sulje sivuvalikko
Etusivu » Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot


VERKKOKAUPAN JA YRITYKSEMME YLEISET TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Yritys: Oy OJE Finland Ab / Eerola Supplies, Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere. Y- tunnus 2514466-8. Kotipaikka Tampere.

 
Päivitetty 19.12.2017 klo. 12.00

 

1. TILAUS
Kun tilaat verkkokaupasta, tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitamme tuotteita täysi- ikäisille kuluttajille sekä yrityksille, yhteisöille, järjestöille, kunnille ja valtiolle. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Myyjä pidättää oikeuden perua tilaus ilman syytä ilmoittamatta tai jos on syytä epäillä etukäteen, että tuotteita käytetään lainvastaisesti tai lainvastaiseen toimintaan tai on syytä epäillä etukäteen, että tuotteita tullaan käyttämään ohjeiden vastaisesti. Myyjä ei vastaa tilauksen peruuttamisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

 

2. TOIMITUSTAVAT

Kulloinkin valittavana olevat toimitustavat näkyvät kassalla ennen tilauksen lähetystä.

 

3. TOIMITUSKULUT

Kulloinkin voimassaolevat toimituskulut näkyvät kassalla ennen tilauksen lähettämistä. Verkkokaupan kautta tulevissa tilauksissa, toimituskuluja asiakas maksaa enintään sen, mitä kassalla ennen tilauksen lähettämistä näytetään. Toimitamme yli 60€ sis.alv. tilaukset, kokonaispainoltaan max 35kg, ilman toimituskuluja asiakkaan lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. Yli 120€ sis.alv. tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja asiakkaan pihaan asti. Edellämainitut rahtivapaa- rajat koskevat vain verkkokaupassa mainituilla hinnoilla tilattaessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

4. ASIAKASPALVELU

Eerola Supplies asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa myynti@ojefin.com. Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 045- 8409319. Voit lähettää meille viestin myös kotisivuillamme yhteydenottolomakkeella.

 

5. MAKSUTAVAT

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

 

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

 

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

 

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

 

Euroloan: Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1697,15 eur (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 eur/kk, avausmaksu alk. 3 eur). Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi

 

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Edellä mainittujen Bamboran maksutapojen lisäksi maksutapana on lasku yrityksille. Tarkastamme luottotiedot Y- tunnuksella ja pidätämme oikeuden evätä laskulla myynti. Tällöin asiakas voi valita toisen maksutavan. Maksuehto on 14 päivää tilauspäivästä.

Laskutuslisä on 3,95€ + alv.24% = 4,90€ sis.alv.24%.

 

6. TOIMITUSAIKA 

Kunkin tuotteen tuotekortilla, saatavuus- kentässä on mainittu kyseisen tuotteen ja astiakoon arvioitu toimitusaika. Varastosaatavuus on aina suuntaa antava. Mikäli ostoskori sisältää useampia tuotteita ja kussakin on poikkeava toimitusaika, koko tilauksen toimitusajan määrä se tuote millä se on pisin. Voit halutessasi lähettää meille toimitusaikakyselyn ennen tilauksen tekemistä kotisivuillamme.

 

7. HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Verkkokaupassa mainitut hinnat ovat voimassa vain verkossa. Myymälävaraston hinnat voivat poiketa verkkokaupan hinnoista ja verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa vain verkossa ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupan hintoja. 

 

8. ALENNUSKOODIT, TARJOUKSET JA KAMPANJAT

Kaikki markkinoimamme tarjoukset, alennuskoodit ja kampanjat ovat voimassa vain verkkokaupassa ja verkkokaupan kautta tulevissa tilauksissa eivätkä ole voimassa muilla tavoilla tilattaessa, ellei yksittäisessä tarjouksessa toisin mainita. Asiakkaan mahdollisesti saama alennuskoodi on voimassa 3 kuukautta sen lähettämisestä, ellei alennuskoodin yhteydessä toisin mainita. Asiakas voi käyttää yhden alennuskoodin kussakin kertatilauksessa ja alennuskoodit eivät koske jo tarjoushintaisia tuotteita. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asiakas voi siis käyttää yhden tarjouksen per tilaus. Mahdolliset kampanjat ovat voimassa aina kampanjan yhteydessä mainittuun päivämäärään saakka ja mikäli päivämäärää ei ole erikseen tarkasti mainittu, pidättää myyjä oikeuden päättää kampanja tai tarjous, siitä erikseen ilmoittamatta, määrittelemättömänä ajankohtana.

 

9. OMISTUSOIKEUS
Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

 

10. PALAUTUSOIKEUS

Yksityishenkilöllä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (myynti@ojefin.com) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella). Ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (ensisijaisesti sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Jotta asiakkaalla on peruutusoikeus voimassa tulee palautettavien tuotteiden olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömänä ja edelleen myyntikuntoisena. 

 

Yritysasiakkaille toimitetuilla tilauksilla ei ole palautusoikeutta.

 

HUOM. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Asiakkaan tulee myös erikseen ilmoittaa meille kaupan perumisesta tai palautuksesta. Sinulla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 

Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset asiakkaalle

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. 

 

Palautuskustannukset 

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin noudettavaksi Postin pakettiautomaatin ja palautat tilauksesi pakettiautomaatista, maksat palautuskuluja enintään 12€ sis.alv. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. 

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin noudettavaksi lähimpään Postiisi ja palautat tilauksesi myös lähimpään Postiisi, maksat palautuskuluja enintään 15€ sis.alv. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. 

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin kotiinkuljetuksella ja palauttaminen edellyttää (esim. VAK- tuotteita sisältävät tilaukset) myös noutoa kotiosoitteestasi maksat palautuskuluja enintään 22€ sis.alv. ( +6€ VAK- lisä jos palautuksesi sisältää VAK- luokiteltuja tuotteita) Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa.

-  Mikäli tilauksesi toimitettiin kotiinkuljetuksella, mutta palautat tilauksesi lähimpään Postin toimipisteeseen maksat palautuskuluja enintään 15€ sis.alv. Tarkka palautuskulu tarkentuu, kun tiedämme paljonko palautuksesi painaa. Tämä vaihtoehto ei ole mahdollinen, jos palautus sisältää VAK- luokiteltuja tuotteita.

- Mikäli tilauksesi toimitettiin rahdilla ja palauttaminen edellyttää myös rahtia takaisin, maksat palautuskuluja kiinteän 40€ sis.alv. 24% ( +6€ VAK- lisä jos palautus sisältää VAK- luokiteltuja tuotteita).


Asiakas voi palauttaa tuotteet myös itse, ilman palautuksesta aiheutuvia kustannuksia. Mikäli asiakas palauttaa itse, tulee palautus saapua meille Tampereelle päävarastollemme Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere, 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. 

Verkkokaupassa mainittuja, tarjouksen mukaan, erikseen tilattavia tilaustuotteita ja tilauksesta valmistettavia tuotteita ei voi palauttaa.

 

11. TAKUU

Takuuajat ovat tuotekohtaisia ja maahantuojien ja/tai valmistajien määrittelemiä. Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei vastaa osien normaalia kulumista. Mikäli ostamassasi takuunalaisessa tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme viipymättä.

 

12. TUOTETIEDOT
Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. HUOM. Muista kuitenkin olla asiakaspalveluun yhteydessä ennen tuotteen palauttamista!

 

13. VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Kun olet vastaanottanut tilauksesi, tarkasta ennen rahtikirjan allekirjoitusta pakettien kunto ja mikäli kunnossa on sanottavaa, kirjaa se rahtikirjalle! Tee siitä heti myös kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti Oyj). Tämän jälkeen kun saamme tiedon vahingoittuneesta paketista, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

 

14. TIETOSUOJA
Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ellei Suomen laki tai muu viranomaistaho meitä siihen velvoita.

 

15. FORCE MAJOURE:
Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

 

16. ERIMIELISYYDET
Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia. Mikäli erimielisyyksissä ei päästä sopimukseen keskinäisin neuvotteluin, annetaan asia käsiteltäväksi Tampereen käräjäoikeudelle.


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›