Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine & AdProline betonin liuotin: Laadukkaat ja riittoisat betonin- ja kalkinpoistoaineet

Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine & AdProline betonin liuotin: Laadukkaat ja riittoisat betonin- ja kalkinpoistoaineet

Tampere 18.5.2023Tervehdys Eerolasta!

Eerolasta löydät kaksi erittäin laadukasta pesuainetta betonijäämien ja betonikerrosten poistoon ajoneuvoista, varusteista, työkaluista, seinistä, yms. Molemmat tuotteet poistavat tehokkaasti myös kalkkia esimerkiksi jäteautoista.

Sekä Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine > että AdProline betonin liuotin > ovat samankaltaisia, mutta eri valmistajan valmistamia tuotteita. Betmax on suolahappopohjainen ja AdProline betonin liuotin on glykolihappopohjainen.

Tuotteet ovat voimakkaita happoja, joten hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla. Tällaisia vahvasti emäksisiä tuotteita ovat mm. Trefoil raskaspesuaine > , Optima pro liuotinpesuaine > ja AdProline Tehopesu >.

Tuotteita käytettäessä tulee aina noudattaa erityistä varovaisuutta ja käyttää suojavarusteita. Testaa ensin pienellä alueella. Tuotteet ovat voimakkaita tiivisteitä ja tulee aina ohentaa vedellä käyttöohjeita noudattaen. AdProline betonin liuotinta voidaan käyttää myös laimentamattomana erittäin vaativissa kohteissa.

Tuotteet tulee levittää haponkestävällä paineruiskulla. Tilaa helposti ruisku tästä linkistä >.AdProline betonin liuotin

Glykolihappopohjaisella AdProline betoninliuottimella voidaan erittäin tehokkaasti poistaa betonijäämiä ajoneuvoista, varusteista, työkaluista, seinistä yms. Poistaa tehokkaasti myös ruostetta,kalkkia ja hapettumia.

Glykolihappopohjainen AdProline Betonin liuotin on huomattavasti vähemmän aggressiivinen ja syövyttävä muihin happoihin verrattuna. Pystyy poistamaan myös paksuja kerroksia betonijäämiä.

Tämän tuotteen edut: 

- Glykolihappopohjainen = käyttäjäystävällisempi suolahappoon verrattuna

- Riittoisa tiiviste

- Poistaa tehokkaasti betonin lisäksi myös ruostetta,kalkkia ja hapettumia.

- Edullisempi litrahinta Betmaxiin verrattuna

Tutustu ja tilaa tuote tästä >Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine

Betmax on järeä, suolahappopohjainen tehoaine vaativaan puhdistukseen. Betmax on tarkoitettu erittäin vaativaan betonin- ja kalkin poistoon. Tuotteen happopitoiset ainesosat irrottavat tehokkaasti betonin ja kalkkikovettumat, jopa kiinni palaneet. Betmax poistaa tehokkaasti myös levän ja merinäkin.

Tämän tuotteen edut:
- Irroittaa betonin lisäksi myös kalkkia sekä levää ja merinäkkiä
- Riittoisa tiiviste
- Järeä, suolahappopohjainen tiiviste

Tutustu ja tilaa tuote tästä >Valikoimistamme löydät myös mm. laadukkaan NEON D3 Vannehapon > sekä Hydrox Tehohapon alumiini- ja rosteripinnoille >

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.