AdBlue markkinakatsaus / Alkuvuosi 2023

AdBlue markkinakatsaus / Alkuvuosi 2023

Tampere 2.2.2023


Tervehdys Eerolasta! 

Vuosi vaihtui, mutta AdBlue markkina jatkuu epävakaana.

Ukrainan sodan ja sitä seuranneiden Venäjän vastaisten pakotteiden vaikutukset näkyvät siis edelleen voimakkaasti aiheuttaen epävakautta ja epätietoisuutta. 

Hinnat kelluvat edelleen voimakkaasti ja päivitämme hinnat verkkokauppaamme aina kun tiedossamme on uuden varastoerän hinta, joten tänään AdBlue saattaa olla edullisempaa kuin ensi viikolla ja päinvastoin. Viemme myös ostohintojemme muutokset suoraan myyntihintoihimme, joten hinnanvaihtelut voivat olla pieniä tai suuria.

Tätä artikkeli kirjoittaessani hinnat ovat kuitenkin hieman laskemaan päin, mutta emme me eikä kukaan muukaan osaa sanoa jatkuuko lasku edelleen lähitulevassa vai kääntyykö taas jälleen nousuun.  

AdBluen hintoihin vaikuttaa mm. maakaasun hinta, polttoaineiden hinnat, inflaatio, saatavuus, muovin hinta ja rahtikustannusten hintavaihtelut. Myös eri valmistajien välillä on ajoittain suurtakin hintavaihtelua, jos toisella esimerkiksi raaka aineiden saatavuuden kanssa hetkellisiä vaikeuksia ja toisella saatavuus hyvä. Maakaasun hinta ja sen muutokset vaikuttavat voimakkaammin suoraan AdBluen hintaan etelämpänä Euroopassa kuin esimerkiksi Suomessa.

Pidämme myös huolen siitä että varastossamme on aina mahdollisimman tuoretta AdBlue liuosta. Mikäli haluat tarkemmin tietää kulloinkin tarjoamamme AdBlue liuoksen valmistuspäivän tai -kuukauden, kysy helposti ennen tilauksen jättämistä esimerkiksi whatsapp- viestillä numerosta 0458409319. 

AdBlue valmistuspäivän tai -kuukauden kysyminen kannattaa myös markkinoilla olevilta muilta toimijoilta ettei tule ikäviä yllätyksiä jälkikäteen.  

Menestyksekästä kuluvaa vuotta toivottaen

Yrittäjä Olli- Juhani EerolaKatso blogissamme kaikki artikkelit tästä linkistä >

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.