Kun tilaat verkkokaupasta, tilaus lähtee nopeammin!

Tämä artikkeli koskee tuotteita, mitkä ovat tilattavissa verkkokaupan kautta. Pyydä tarjous- ja esittelytuotteiden tarjouspyynnöt ja tilaukset suoraan myynnistä puhelimitse, sähköpostitse tai whatsapp- viestillä.


Tervehdys Eerolasta!

Tilatessasi esimerkiksi voiteluaineita, kun jätät tilauksen verkkokaupan kautta, tilauksen käsittely nopeutuu huomattavasti ja tilaus lähtee matkaan siis nopeammin. Verkkokauppatilauksissa tilauksen käsittely ja tiedonsiirto eteenpäin on pitkälti automatisoitu mistä syystä käsittely on nopeampaa ja juurikin siksi tilaus lähtee nopeammin matkaan. 

Yrityksemme kaikki kuljetukset ovat kuitenkin ulkoistettuja, mistä syystä emme pysty vaikuttamaan siihen kuinka nopeasti kuljetusliike tilauksen kuljettaa lähetyspäivästä laskettuna. Esimerkiksi Nesteen voiteluaineita kuljettaa Schenker, jolloin kuljetusnopeus määräytyy Schenkerin aikataulujen mukaisesti.


Tärkeää on kuitenkin huomioida, että tilauksen lähetyksen nopeuteen vaikuttaa myös asiakkaan valitsema maksutapa sekä tilauksen sisällöstä riippuen myös asiakkaan valitsema toimitustapa verkkokauppatilauksissa. Kerromme tästä mielellämme lisää, soita 045-8409319.


Meiltä saa toki tilata myös puhelimitse soittamalla numerosta 0458409319, mutta huomionarvoista on se, että se edellyttää sitä että olemme juuri silloin kun soitat puhelimen päässä ja kynää & paperia lähettyvillä. Paras aika soittaa ja tilata on siis arkisin klo 10 - 15. Puhelintilauksissa tilauksen jälkeen lähetämme asiakkaalle aina tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin mikä asiakkaan tulee kuitata hyväksytyksi. Kuittauksen jälkeen tilauksen käsittely etenee.

Voit tilata meiltä myös sähköpostitse myynti@ojefin.com tai whatsapp- viesteillä numerosta 0458409319 24h päivässä ja 7 päivänä viikossa. 

Verkkokaupasta tilatessasi käytössäsi on useita maksutapoja. Jos tilaat muulla tavoin kuin verkkokaupasta, maksutapojen saatavuus riippuu siitä tilaatko yritys- vai yksityisasiakkaana. Kysy lisää myynnistä 045-8409319. 

Parhain terveisin

Olli- Juhani Eerola

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.