AdBlue irtotoimituksen tilaaminen ja vastaanottaminen

AdBlue irtotoimituksen tilaaminen ja vastaanottaminen

Tervehdys Eerolasta!

  Viimeisten viikkojen aikana myös kiinnostus AdBluen irtotoimituksille on räjähdysmäisesti lisääntynyt. 


Käytännön ohjeita ja lisätietoa AdBlue irtotoimituksiin liittyen 

1. Ennen kuin tilaat

Huomioi, että AdBluen puhtaus on erittäin tärkeää. Tästä syystä esimerkiksi mikä tahansa IBC kontti ei sovellu AdBlue liuokselle. AdBlue varastointisäiliöt ja vain IBC kontit mitkä on entuudestaan ollut AdBlue kontteja sopii irtotoimitukselle seuraavien edellytysten täyttyessä: 

a. Astia on ollut tiiviisti suljettuna kontin tyhjenemisen jälkeen

b. Astiaan ei ole päässyt mitään epäpuhtauksia

c. Astiaan ei ole päässyt mitään muita nesteitä, ei edes sade- tai hanavettä. Tavallinen hanavesi on myrkkyä AdBlue liuokselle

d. Astiaa ei ole huuhdeltu tai pesty sisältä. Jos astiaa on huuhdeltu sisältä pelkällä vedellä tai pesty sisältä pesuaineen kera, astiaa ei voi käyttää enää AdBlue liuokselle.

Jos sinulla on pihan perällä esimerkiksi tyhjiä vanhoja ibc kontteja joissa on ollut öljyä, tuulilasinpesunestettä, jäähdytinnestettä tai mitä tahansa muuta kuin AdBlueta, nämä kontit eivät sovellu AdBlue liuokselle!

Huomioi, että asiakas/irtotoimituksen vastaanottaja vastaa aina omien konttiensa puhtaudesta ja soveltuvuudesta AdBlue liuokselle.

Irtotoimitus tapahtuu säiliöautolla ja toimituksia tehdään myös normaalien työaikojen ulkopuolella iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Sinun ei tarvitse olla paikalla kuljettajan tuodessa tavaraa, mutta tässä tapauksessa sinun tulee mahdollistaa toimitukselle turvallinen ja täysin esteetön pääsy täytettävien astioiden luokse.

2. Tilauksen jälkeen

Ota rennosti, kuljettaja soittaa sinulle hyvissä ajoin ennen toimitusta, jotta voit valmistautua vastaanottamiseen. Päivälleen tarkkaa toimitusaikaa emme pysty tilauksen yhteydessä antamaan. Säiliöautoja kulkee pitkin poikin Suomea täyttämässä mittareita ja astioita. Jos toimitusosoitteesi sattuu sopivasti, voi toimitus tulla jopa seuraavana päivänä, mutta tässä tarvitaan jo jonkin verran tuuria, että säiliöauto kulkee toimitusosoitteesi lähistöllä tilaushetkellä kyydissään vapaana tilaamasi määrä AdBlue liuosta.

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@ojefin.com tai whatsapp-viestillä numeroon 0458409319. 

Terveisin

Yrittäjä Olli- Juhani Eerola


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.