Yrittäjä Olli- Juhani Eerola esittäytyy

Tervehdys Tampereelta!

  Olen 37- vuotias (s.1984) perheenisä ja koiranomistaja Pirkanmaalta. Asun perheineni Nokialla, mutta työmaa on Tampereen Multisillassa Perkkoonkadulla.

Työhistoriastani sen verran, että aloitin 2006 vuoden alussa käytettyjen hyötyajoneuvojen ja uusien Iveco- hyötyajoneuvojen kauppiaana Tampereella. Isäni Pekka Eerola oli toiminut Iveco- kauppiaana jo 1990- luvun lopusta ja tekee sitä edelleen toisessa yrityksessämme, kts. www.eerolatrucks.fi

Hyötyajoneuvokauppiaana lopetin 2016 vuoden lopussa ja olen siitä asti keskittynyt pyörittämään tätä nykyistä yritystäni, Eerola Supplies- tarvikekauppaa (virallinen nimi Oy OJE Finland Ab). Eerola Supplies- yrityksen olen perustanut 2012 vuoden lopussa eli tein neljä kokonaista vuotta samalla sekä hyötyajoneuvokauppaa että tätä tarvikekauppaa.

Eerola Supplies- yrityksen perustin aikoinaan siksi, että kaipasin lisää erilaisia haasteita sekä voitaneenko sanoa, että hieman vaihtelua silloiseen työhöni.

Harrastuksiin kuuluu kaikenlainen ulkoilu perheeni ja koirani kanssa, lukeminen sekä penkkiurheilu, erityisesti jääkiekon ja jalkapallon seuraaminen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.