Urean (AdBluen raaka-aine) markkinahinta voimakkaassa nousussa

Urean (AdBluen raaka-aine) markkinahinta voimakkaassa nousussa

Tätä asiakastiedotetta päivitetty 23.11.2021. Lue lisää tämän tiedotteen alaosasta >.


Asiakastiedote 27.10.2021 
Tervehdys Eerolasta! 

Juuri nyt urean maailmanmarkkinahinta on voimakkaassa nousussa ja nousulle ei näy loppua. Myös IBC- konttien, muovitynnyreiden ja muovikanistereiden hinnat ovat nousussa mm. saatavuusongelmien vuoksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tarkastamme AdBlue hintojamme lähes päivittäin ja nykyisessä markkinatilanteessa poikkeuksetta ylöspäin.

Urea on AdBluen tärkeä raaka-aine ja urean valmistuksessa käytettävän maakaasun hinta on noussut jo pidemmän aikaa.

Katso tämän artikkelin yhteydessä olevaa kuvaa. Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Asiakastiedote 23.11.2021

Urean markkinahinta tulee nousemaan vielä joulukuussakin, mikä tarkoittaa sitä että AdBlue hinnat nousevat myös. Tällä hetkellä markkinoilla on suurta pulaa myös käypäsistä IBC- konteista, muovitynnyreistä ja muovikanistereista mikä osaltaan aiheuttaa hinnannousua ja saatavuuspulaa. Tällä päivämäärällä meillä Eerolassa on samoja tuotteita eri ostohinnoin (uudemmat kalliimpia) mikä tarkoittaa, että sitä mukaan kun vanhemmat varastoerät on myyty, joudumme päivittämään tuotteidemme hintoja.  

AdBlue markkina on tällä hetkellä aivan sekaisin maakaasun saatavuusongelman vuoksi. Maakaasua tarvitaan urean valmistuksessa. 

Ei valmistajat emmekä me osaa sanoa, koska markkina rauhoittuu ja hinnat alkavat palautumaan, se voi tapahtua heti vuodenvaihteen jälkeen tai se voi kestää vielä pitkälle tulevaisuuteen. Valitettavasti kuitenkaan hinnat eivät palaudu samaa vauhtia alaspäin, kuin mitä ne nyt ovat nousseet.


Päivän hinnat löydät AdBlue liuos - tuoteryhmästä tai soittamalla suoraan myyntiin 045-8409319.


Lisätietoja annan tarvittaessa.

Terveisin

Yrittäjä Olli- Juhani Eerola
045-8409319
myynti@ojefin.com


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.