Betonin- ja kalkinpoistoaineet Betmax ja Bet-Clean Ultra. Kumpi sopii juuri sinun tarpeisiin paremmin ja miten ne eroavat toisistaan?

Betonin- ja kalkinpoistoaineet Betmax ja Bet-Clean Ultra. Kumpi sopii juuri sinun tarpeisiin paremmin ja miten ne eroavat toisistaan?

Tämä artikkeli liittyy betonin- ja kalkinpoistoaineisiimme. Tutustu tuotteisiin lisää tästä linkistä >.


Suolahappopohjainen Betmax > on edullisempi kuin glykolihappopohjainen Bet-Clean Ultra >. Bet-Clean Ultra > on ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava mitä Betmax > taas ei ole.

Bet-Clean Ultra > ei ole käyttöliuoksena syövyttävää ja siksi se on huomattavasti käyttäjäystävällisempi kuin Betmax >.

Betmaxin > päästessä lasipinnoille, vaurioituu lasi pahasti. Bet-Clean Ultra > on tässä tapauksessa turvallisempi vaihtoehto. Jos siis tarvitset betonin- ja kalkinpoistoainetta esimerkiksi linja-autojen täsmäpuhdistuksessa joissa paljon lasipintoja, valitse Bet-Clean Ultra >

Bet-Clean Ultra taas vaatii paljon pidemmän vaikutusajan pestävällä pinnalla kuin Betmax sen käyttäjäystävällisyyden vuoksi. Bet-Clean Ultra on kuitenkin jatkuvassa käytössä huomattavasti hellävaraisempi pinnoille kuin Betmax.

Bet- Clean Ultra on taas paljon monikäyttöisempi kuin Betmax. Bet-Clean Ultra poistaa tehokkaasti betonin ja kalkin lisäksi mm. sementtiä, öljyä ja rasvaa.

Siirry ostamaan sinulle sopiva betonin- ja kalkinpoistoaine >. Tarvittaessa otathan yhteyttä > niin autamme valinnassa! Muista käyttää aina suojavarusteita ja käytä levitykseen esimerkiksi haponkestävää paineruiskua. Tarvittaessa käytä myös harjaa. Tutustu pesutarvike- valikoimaamme >. Tuotteiden tuotekorteilta löydät kattavat käyttöohjeet.

Turvallisia pesuhetkiä toivottaen

Olli- Juhani Eerola

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.