Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Tuotetietoa » Teboil voiteluaineet

Teboil voiteluaineetTeboil raskaan kaluston moottoriöljyt >

Teboil voimansiirtoöljyt > 
Teboil automaattivaihteistoöljyt > 
Teboil maatalousöljyt >

Teboil hydrauliöljyt > 
Teboil teollisuusöljyt >

Teboil voitelurasvat >


Vankka kokemus

Teboil-voiteluaineilla on vahva ja vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Voiteluaineet ovat kuuluneet tuotevalikoimaan jo lähes yrityksen perustamisesta asti ja oma valmistus alkoi vuonna 1963 Helsingissä. Nykyisin Teboil-voiteluaineet valmistetaan modernissa voiteluainetehtaassa Haminassa.

 

Jatkuva kehitystyö

Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä asiakkaidemme sekä lisäaine-, ajoneuvo- ja konevalmistajien kanssa uusien, yhä parempien ja suorituskykyisempien voiteluaineiden kehittämiseksi. Pohjoinen ilmastomme asettaa voiteluaineille erityisiä vaatimuksia etenkin kylminä vuodenaikoina. Kehitystyömme tinkimättömänä tavoitteena on alusta asti ollut tuoda markkinoille entistä suorituskykyisempiä ja erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia voiteluaineita. Jokainen tuotantoerä tutkitaan laboratoriossa ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle. Näin voidaan varmistua siitä, että kaikki Haminasta lähtevät tuote-erät asettavat niille asetetut laatuvaatimukset. Valmistus- ja laboratoriotoiminnoilla on SFS-EN ISO 9001:2008 -laatusertifikaatti ja SFS-EN ISO 14001:2004 -ympäristösertifikaatti sekä OHSAS 18001:2007 -työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti.

Kattava valikoima

Teboililla on laaja valikoima voiteluaineita niin autoihin, työkoneisiin kuin teollisuuteenkin. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti sekä asiakkaiden tarpeiden että tekniikan kehittymisen asettamien vaatimusten mukaan.

Valikoiman uusimpia huippuöljyjä ovat esimerkiksi raskaan kaluston moottoriöljy Teboil Super HPD ECV 5W-40 sekä kevyen kaluston moottoriöljy Teboil Diamond Carat FE 0W-20. Molemmat uutuustuotteet vastaavat uusimman moottoriteknologian asettamiin haasteisiin. Hydrauliikkaöljyjen valikoimaa on täydentänyt skandinaavisiin oloihin räätälöity Teboil Hydraulic Oil Scandic 32. Teboil on lisäksi teollisuusyritysten luotettava ja innovatiivinen voiteluainekumppani. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita öljyn kunnon valvontaan ja tarvittavan voiteluainevalikoiman järkeistämiseen.

Kohti tulevaisuutta

Teknisen toimialan jatkuva kehitys luo uusia kehitystarpeita myös voiteluaineille, joille asetettavat entistä korkeammat suorituskykyvaatimukset sekä laitevalmistajien uudet luokitukset ovat tuotekehityksemme keskeisiä ajureita ympäristönäkökulmien huomioimisen lisäksi. Teknisen kehityksen johdosta uusien tuotteiden tarve tulee kasvamaan. Lisäksi tänä päivänä tuotevalikoimassa olevien tuotteiden jatkuvalle tuotekehitykselle on tulevaisuudessa entistä syklisempi tarve. Täten voiteluainetehtaan yhteydessä toimiva laboratorio onkin eräs liiketoimintamme kulmakivistä asiakaslähtöisyyden ohella. Tulevaisuuden vaatimuksiin tulemme vastaamaan vahvalla voiteluainealan tuntemuksella sekä vankalla paikallisten olosuhteiden osaamisella räätälöimällä jatkossakin tuotevalikoimamme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeita. Meille ei riitä, että pidämme asiakkaidemme pyörät pyörimässä, vaan haluamme olla paras yhteistyökumppani, joka pitää asiakkaiden pyörät tehokkaimmin pyörimässä.

 

 

 

 

Lisätietoa

Teboil voiteluaineet >

Tuotetietoa voiteluaineista >

Käyttöturvallisuustiedot >

Teboil voiteluaineet 2017- tuoteluettelo PDF >


Katso sopiva Teboil öljy henkilö- ja pakettiautoille rekisterinumerolla ja kaikille muille autoille ja laitteille laitteesi tiedoilla alla olevasta linkistä. Katso myös autosi tai laitteesi käyttöohjekirjasta mitä valmistaja suosittelee!

Teboil voiteluainesuositukset >


Nykyaikaista voiteluainetekniikkaa

Teboil-voiteluaineet valmistetaan Haminan voiteluainetehtaassa tarkkaan valituista perusöljyistä ja lisäaineista. Pitkälle viedyn automatisoinnin ja tuotannonohjausjärjestelmien tuloksena valmistuu suorituskykyisiä ja korkealaatuisia voiteluaineita. Laadunvalvontamme kattaa sekä tehtaalle tulevat raaka-aineet että asiakkaille toimitettavat valmiit lopputuotteet. Ennen toimitusta asiakkaille kaikki valmiit lopputuotteet tutkitaan ja testataan. Näin varmistetaan, että kaikki tehtaaltamme lähtevät tuotteet täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset.


 

 Suosittuja Teboil tuotteita

 

 
 

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›