Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Pesuaineet » Hydrox Tehohappo

Hydrox Tehohappo


TARJOUS!
Hydrox Tehohappo
Hydrox Tehohappo
Hydrox Tehohappo
Saatavuus Varastossa
Toimitus n.1-3 työpäivässä suurimpaan osaan Suomea (tilaus ennen klo.11)! Voit myös noutaa. VAK- tuote, vain nouto tai kotiinkuljetus.
Valitse astiakoko


Määrä
Hinta
95,00 € (norm. 110,00 €)
(76,61 € alv. 0%)
Toimituskulut?
Hydrox on monikäyttöinen täsmätuote, joka tehopuhdistaa onnistuneesti erilaiset metalli- ja teräspinnat ja antaa niille uuden ilmeen!

Käyttökohteet: 

Polttoainetankit, alumiini- ja teräsvanteet, turkkipellit, alumiinitankit, alleajosuojat, rosterit, kivi- ja kaakelipinnat, maalatut alumiini- ja muovipinnat (Huom. mikäli maalattu haponkestävällä maalilla!).


Hydrox vaikuttaa nopeasti poistaen esimerkiksi jarrupölyt vanteista. Se soveltuu erityisesti alumiinipinnoille, metalliteollisuuden kivi-, kaakeli- sekä muille haponkestäville pinnoille hapettumien poistoon. Hydroxilla voi poistaa myös suojarasvat, leikkuunesteet yms. käsiteltäviltä pinnoilta. Lisäksi se peittää osien pinnat varmistaen esimerkiksi maalien hyvän tartunnan. Soveltuu laimeammalla (2 - 5 %) seoksella hallinlattioiden pesuun. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä < 1. Saatavana myös 600l ja 1000l astioissa, pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella >.


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja hapettuneisuudesta riippuen. Kaada ensin vesi sitten happo. Annostele 1:5 - 1:10. Levitä matalapaineruiskulla ja anna vaikuttaa 1 - 10 min. Hankaa vaikeat kohdat harjaa tai sientä apuna käyttäen. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla. Ei suositella sinkittyjen pintojen puhdistukseen. Ei sovellu kromi/korkeakiillotetuille pinnoille. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Sisältää

amofoteerisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa, rikkihappoa


Varastointi

Ei erityisvaatimuksia.

Liittyvät tuotteet
 

UKK Hydrox tehohappo

1. Käyttökohteet?

    Ajoneuvojen alumiini- ja rosteripinnoille. Mm. vanteet, polttoainesäiliöt, alumiinisuojat, alumiiniperälaudat yms vastaavat.

2.  Voiko käyttää Dura Bright vanteille?

     Ei saa käyttää. Syö korkeakiillon pois vanteista. Dura Bright vanteille suosittelemme Optima Prota kasviliuotinta vahvalla seoksella.

3. Mitä tehdä hapotuksen jälkeen?

    Levitä aina emäksinen pesuaine hapotetulle pinnalle, mikä neutralisoi pestävän pinnan. Suosittelemme tähän emäksiseksi pesuaineeksi mm. Optima Prota kasviliuotinta tai Trefoil raskaspesuainetta.

 

Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla. Valitse alta mukaan emäksinen pesuaine:


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

 

Katso myös nämä tuotteet

 

› Tulosta sivu (PDF)

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›